דרוש מידע איך נדע מי המקצועית והאמינה ביותר?

• הוסף לסימניות
עולם הקוסמטיקאיות
בנגוד -בעולם הרפואה יש עסקנים ומידע על רופא מקצועי
אך כשהולכים לקוסמטיקאית---

אם זה פרטית - היא מאד נחמדה, משרה אוירה נעימה וכד'
אך מה היא מורחת על הפנים??
ואח"כ מגיע הרגע שממליצה על מוצרים...
ולכי תדעי מה יותר מתאים לעורך או לאחוזי הרווח שלה...

ובמכון-
ישנם הרבה מכונים שמפרסמים ללא גבול, משדרים יוקרה
ואת, לאחר ברורים (שלא קבלת מידע ברור אלא הלכת לפי תחושת בטן או הפרסום שלהם)
מגיעה למכון אך מקבלת שרות לא מבעלת העסק שיש לה עניין לשמר לקוחות/להפגין מקצועיות וכו'
אלא הטיפול נעשה ע"י אחת העובדות
שלעיתים קרובות לא אכפת לה כ"כ אם תהיי מרוצה
אך מה שחשוב לה זה לקבל בונוס על מכירת מוצרים

• הוסף לסימניות
לא מאמינה לאף אחת :(
ברגע שמגיעים להמלצת מוצרים, אני סותמת אוזניים.

• הוסף לסימניות
אחותי טיפלה אצל מיכל אקרמן באשדוד.
פעם ראשונה שראיתי שטיפול עוזר והפנים שלה נהיו חלקות ובהירות.
וכן, היא קנתה חומרים.

• הוסף לסימניות
אני לא צריכה טפול לפצעי בגרות
אלא טפול פנים רגיל אך איכותי

• הוסף לסימניות
יכולה להמליץ על דניאל זרדה- ירושלים גילה
אני קניתי אצלה מוצרים והעור שלי השתנה לגמרי לטובה!
האמנתי לה ועשיתי מה שאמרה וממש ממש מרוצה ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
השאלה שלך לגמרי נכונה.
אך אני לא הייתי הולכת ע"פ המלצה בפרוג- כי את לא מכירה את הממליצה.
אני יכולה להמליץ לך על רחל כהן מירושלים- אבל את לא יודעת אם זאת לא אני או שאני לא הבת שלה\החברה הכי טובה שלה וכו'.
תנסי לברר אצל נשים סביבך- חברות\ שכנות \ משפחה - אם הן לא תדענה להמליץ על מישהי אולי תדענה להפנות אותך לחברה\גיסה\שכנה שלהן שעברה טיפול והיתה מרוצה - ותוכלי לדבר עם המטופלת ששמעת
(והחברה שלך רואה את השינוי אצל החברה שלה ואת סומכת עליה שאין לה ענין להמליץ על קוסמטיקאית מסוימת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה