דרוש מידע איך ניתן לעצב ב Canva בנטפרי?

• הוסף לסימניות
אני מנסה ללמד את התוכנה ואני ממש מתקשה כל דבר שאני מעצבת נטפרי חוסם.
כל עיצוב כל תמונה שאני מעלה חסום.
ממש קשה!

וכן אני באמצע ללמד את האתר הזה בהשתלמות.
השיעורים שלי שהיו דרך הזום, שמורים בקלסרום ונטפרי חוסם לי אותם- כי יש שם נשים.
מה ניתן לעשות?
תודה.

• הוסף לסימניות
אני מנסה ללמד את התוכנה ואני ממש מתקשה כל דבר שאני מעצבת נטפרי חוסם.
כל עיצוב כל תמונה שאני מעלה חסום.
ממש קשה!

וכן אני באמצע ללמד את האתר הזה בהשתלמות.
השיעורים שלי שהיו דרך הזום, שמורים בקלסרום ונטפרי חוסם לי אותם- כי יש שם נשים.
מה ניתן לעשות?
תודה.
מקפיצה...
האם מצאת פתרון לקנבה בנטפרי?
גם אני מאד מתוסכלת

• הוסף לסימניות
הייתי עושה שליטה על מחשב אחר.
וכן הפסקתי את הלימודים שלי בקנבה רק בגלל שאין מצב לעצב במצב הזה.

• הוסף לסימניות
באמת חבל,
עובדת הרבה בקנבה
אפשר להוריד רק PDF
אם אני לא חייבת את האיכות אז הכי קל לי לעשות צילומסך וזהו

• הוסף לסימניות
אני מדברת עוד בעריכה.
כל פעולה קטנה, שינוי בתמונה הוא שולח לסינון.
איך אפשר ככה לעצב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה