כללי איך ניתן לשפר את זה?

• הוסף לסימניות
הוא צריך את הגימור שלו, ואין לי רעיון.
אשמח לקבל עיצות מעשיות.
תודה

קבצים מצורפים

• תיקון קטן.jpg
    KB 103.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בס"ד
עיצוב מאוד מושקע
הייתי אומרת מספר נקודות לשיכולך:
א.אפקט הצל עלול לטשטש את הכיתוב אם כבר אפקטים קצת הבלטה.
ב.התמונה קצת מפוקסלת.
ג.תנסי בלא הנקודות בסוף הקו המפריד.
ד.החלק הלמטה של הטלפון וכ' צריך לגדול קצת.
בברכת
הרבה ברכת ד'

• הוסף לסימניות
כרגע, הסניפים מאד בולטים.
הרי מי שהפרסומת דיברה עליו יחפש את העיר שלו גם עם זה יהיה כמעט באותיות של קידוש לבנה ויבדוק את שעות הפתיחה. לכן את הסניפים וכדו, צריך להקטין (הם כבר קטנים, אבל המיקום שלהם מתפרס על כל העמוד ותופס את העין) וככה יהיה לך יותר מקום לתוכן הפרסומת.

המשפט כל התמונות בקטלוג להמחשה בלבד- אמור להיות קטן. (סתם הרגשה שלי, שכותבים את זה אני אומרת לעצמי מי יודע מה צילומו ומה הם מוכרים...) ובמצהב הנוכחי שהצשפט הזה צועק, אזי המסר הזה צועק הרבה יותר....

• הוסף לסימניות
וואי... רק אחרי שקאאתי את מה שהיה כתבו במסגרת הבנתי שזה סיוע לחולים...
במבט ראשוני זה נראה קצת כמו פרסומת לצמיגים...
תבליטי אולי קצת יותר את הכסא גלגךים,
ומסכימה עם שרה, הסניפים הםם ממש צריכים פחות 'צומי'...
תנסי למשוך יותר תשומת לב עם הכסא (סוג של שליש תמונה ו2 שליש מלל או ההפך) המודעה 'רדומה' קצת...

הצבעים מצויינים לתוכן, תחזקי את זה יותר!!! זה חייב לצעוק
HELP!!

• הוסף לסימניות
רקע נקי ולבן (אם כבר תמונה בפייד רק למעלה)
תורידי את הטקסט מהשורה למטה ותשני את הפס לבצע הכחול של הלוגו
לסיים את ה"טבלה" לפני שהיא מגיעה לפס הכחול ואז תוכלי למקם שם שורה של הטלפון מייל אתר וכו'
הייתי הולך על מסגרת עגולה יותר במרכז מאשר שפיצית

• הוסף לסימניות
ב.התמונה קצת מפוקסלת.
העליתי אותה בכוונה ברזולוציה נמוכה.
הקובץ המקורי הרבה יותר איכותי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה