דרוש מידע איך נכון יותר לשמר מחשב נייד?

• הוסף לסימניות
טכנאי אחד טוען,
שעדיף לעבוד כשהמחשב מחובר לחשמל
כך שוחק פחות את הטריה
ומתחמם פחות.

טכנאי אחר טוען,
שעדיף להטעין ואז לעבוד כשאינו מחובר
כך שומר יותר על המחשב.

תכלס' מה נכון יותר?

• הוסף לסימניות
מנסיון
אם המחשב מחובר כל הזמן לחשמל, אז במשך הזמן אפשר לעבוד רק אם המחשב מחובר לחשמל, ללא אפשרות להשתמש אם הבטריה
קרה גם לי וזה מעצבן מאד
עדיף להשתמש מנותק מהחשמל ולהטעין כשצריך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני עבדתי על מחשב נייד במשך 5 שנים (אח"כ הוא טבע במים ועברתי לנייח)
מי שקניתי ממנו את המחשב אמר לי להטעין עד שזה מוטען ולא יותר ואז לנתק מההטענה
ולא משנה אם אני עובדת באותו זמן שזה מוטען או לא, העיקר שלא יהיה מחובר להטענה יותר ממה שהוא צריך.
ובנוסף, לעבוד עם זה רק על שולחן או על מגש (ולא על החצאית או בד)
ולסגור כל ערב.

• הוסף לסימניות
טכנאי אחד טוען,
שעדיף לעבוד כשהמחשב מחובר לחשמל
כך שוחק פחות את הטריה
ומתחמם פחות.

טכנאי אחר טוען,
שעדיף להטעין ואז לעבוד כשאינו מחובר
כך שומר יותר על המחשב.

תכלס' מה נכון יותר?
הנקודה היא לא מתי לעבוד על המחשב,
הנקודה היא שהסוללה לא תהיה מוטענת במלואה כל הזמן.

יש אפליקציות ייעודיות לכל מחשב להגדרה מאיזה אחוז סוללה להתחיל להטעין ועד לאיזה אחוז להטעין בכל פעם,
בשביל שאנשים שעובדים ימים שלמים על מחשב, א" א לשים לב לנתק כל פעם שהסוללה מגיעה ל100%.
תחפשו באתר היצרן.
בDELL למשל זה נקרא- Dell Power Manager.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה