כללי איך נראה תיק עבודות של גרפיקאי???

• הוסף לסימניות
כיצד אתם שולחים תיק עבודות ללקוח שרוצה לראות דוגמא?

אשמח לראות, תודה.

• הוסף לסימניות
יש לך מלא באתר
כשאתה נכנס לאתר יש למטה תיקי עבודות או ליד הניק

• הוסף לסימניות
http://www.prog.co.il/album.php?u=4755

זה מה שאני עושה...
וכשרלוונטי אני שולחת עבודות נוספות שמסיבות שונות אינן מוצגות כאן, בפורמט PDF.

• הוסף לסימניות
גם הגשת תיק העבודות זה חלק מהמבחן...

• הוסף לסימניות
אהבתי את 'הרשלה' החסידי גם הברסלבי מצא חן לי...

• הוסף לסימניות
זה נחמד שיש קו כללי שעובר בכל התיק עבודות אני שולחת את התיק הזה למי שיש לו זמן לדפדף וקישור שמכיל את העבודות שבתיק + עוד עבודות (אני מציינת את זה) שנמצאים פה בתיקי עבודות:http://prog.co.il/album.php?u=1130

דווקא אשמח לשמוע חו"ד על התיק עבודות ומה לחפף משם...

• הוסף לסימניות
אני מעלה קבוע את העבודות שלי לדרופ... וכך כשלקוח רוצה לראות אני נותן לו לינק לתיק שלי, וזהו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיסקשיח;809267:
ותיק עבודות של עורך וידיאו?

אפשר גם בדרופבוקס
יש שם נפח של 2 GB מינימום [למתחילים...]

• הוסף לסימניות
עבודות של אחרים זה לא מענין וגם א"א כ"כ להוציא.
בד"כ אני אומרת שאני לא מוציאה ויושבת עם הלקוח ומראה לו מעבודות בסגנון שמעניין אותו.

אולי יוצרים רצועת לקט של עבודות??? מענין.

• הוסף לסימניות
עבודות של אחרים זה לא מענין וגם א"א כ"כ להוציא.
בד"כ אני אומרת שאני לא מוציאה ויושבת עם הלקוח ומראה לו מעבודות בסגנון שמעניין אותו.

אולי יוצרים רצועת לקט של עבודות??? מענין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה