איך נשיר את שיר ה'???

• הוסף לסימניות
בהשראת הציור של רפי רפי.. --
וברוח הימים הנוגים של חורבן הבית

קבצים מצורפים

• שירו לנו משיר ציון.JPG
    KB 329.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
וואו!
נעתקו המילים מפי...
תדפיסי ותמכרי את זה כפוסטר-תמונה לקיר, אני קונה!

• הוסף לסימניות
ממש יפה. המרקם מוסיף עניין רב וכן הצבעים. נהדר!

• הוסף לסימניות
בול לטעם שלי ;)

• הוסף לסימניות
יפה.
אך
איך היה נחמד אילו השקעת שניה והיית מציצה היאך נראה כינור או גיטרה או עוד או מה שזה.

• הוסף לסימניות
זה גיטרה,
אבל אני עכשיו רואה תמונה של גיטרה ורואה שזה לא .....:)
תודה על ההערה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוי ר.;1703202:
זה גיטרה,
אבל אני עכשיו רואה תמונה של גיטרה ורואה שזה לא .....:)
תודה על ההערה.

התמונה יפה (אהבתי את הרגל של הבבלי) ומעוררת השראה נוגה ואקטואלית.
אני חושבת שצריך לצייר כינורות."על נהרות בבל...על ערבים בתוכה תלינו כנורתנו... "
ולהסתכל בתמונה של זה קודם.
בהצלחה בהמשך!!!

• הוסף לסימניות
דוקא שיניתי בתמונה למעלה לגיטרות לפי תמונה,
אבל את צודקת שלצייר פה כינורות הרבה יותר נכון...
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה