איך סוגרים ברקע שקוף באפטר??

• הוסף לסימניות
פורמט ouicktime <ב format option לבחור jpeg 2000 וב- channell לבחור rgb+alpha

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות
אבל תוכלי לפרט לי יותר איפה נמצא כל דבר או לצרף צילום מסך?
אני מתחילה בתוכנה ועדיין כל דבר מסתבך לי
את מדברת על סגירה באנקודר כן?

• הוסף לסימניות
H.264 Blu- ray רק צריך לזכור ש לחוץ

קבצים מצורפים

• 333.GIF
    333.GIF
    KB 10.7 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
הפורמט הנכון ליצוא בשקיפות הוא quicktime בקידוד animation
הסבר לפי התמונה המצורפת:
לחיצה על output module (מסומן באדום) תפתח לך את חלון המאפיינים של הרנדור
בחירת הפורמט- מסומן בירוק
בחירת הקודק- מסומן בכחול. תבחרי animation
ובחירת חישוב ערוץ אלפא- מסומן בצהוב
בהצלחה!

לחילופין- אפשר לייצא ל(avi (loseless ובchanels לסמן rgb+alpha

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    111.jpg
    KB 144.5 · צפיות: 70
  • הוסף לסימניות
מה זה האזהרה הזו כשאני מנסה לייצא בשקיפות??

קבצים מצורפים

• אזהרת שמירה בשקוף.JPG
    אזהרת שמירה בשקוף.JPG
    KB 18.9 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
זו לא אזהרה
זו הודעה שהפורמט שביקשת אינו קיים לך
זו תוכנה בגירסה חוקית?

• הוסף לסימניות
אני מיצאת דרך אפטר בצורה פשוטה מאד ביצוא לAVI
בחלון של הרנדור יש אפשרות לשנות הגדרות, תכנסי איפה שכתוב: Loslless ובחלון שיפתח תכנסי ל: channels ותבחרי באפשרות RGB+ALPHA

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה