כללי איך סוגרים PDF מ- WORD

• הוסף לסימניות
מישהו רצה שאעמד לו בוורד חוברת, איך אני סוגרת אותה לדפוס משם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lali100;410159:
מישהו רצה שאעמד לו בוורד חוברת, איך אני סוגרת אותה לדפוס משם?
ב2007 יש אפשרות של התקנת תוספת לזה, אם אצליח אוריד לך אותה לפה בהמשך.

• הוסף לסימניות
ישנה תוכנה שעד כמה שידוע לי נקראת primo pdf ולאחר שמתקינים אותה יש אפשרות לבחור ברשימת המדפסות primo pdf ואז הקובץ נשמר כ pdf

• הוסף לסימניות
יש פה התקנה למדפסת PDF. תתקיני אותה ואח"כ באפשרויות ההדפסה תהיה לך אפשרות של הדפס ל- PDF.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
או מדפסת PDF או תוסף לוורד ליצירת PDF או אקרובט פרופשנל שיוצר מיד תוסף לווורד,
מצ"ב התוסף לוורד תהנו

קבצים מצורפים

• תוסף PDF לאופיס 2007.rar
    KB 532.8 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
תודה, רק איך אני מתקינה אותו?
ובבקשה אם אפשר, תפרטו לי בדיוק מה לעשות.
שוב תודה

• הוסף לסימניות
הכי פשוט!
תעשי - הדפס, ובבחירת המדפסת תבחרי adobe pdf. ונגמר כל הסיפור.
תבחרי מקום לשמור את הקובץ וזה הכל!

• הוסף לסימניות
ללי,
סימון V אישור אישור
תפתחי מחדש את הוורד ותראי תוסף של הדפסה לPDF ועוד בעברית!! (כמובן בהתאם לשפת האופיס שלך)

• הוסף לסימניות
אני ממש לא רואה תוסף שך PDF.
מה עושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה