שים לב מה הוא רשם, קבצי טמפלט מגיעים כקובץ AEP ולא כקבצי וידאו , ולכן התשובה שעניתי.
גם עם טמפלטים צריך לדעת לעבוד ודאי אבל גם מתחילים ממש יכולים להניח חומר כשכבה פשוטה.
רק אם ממש עושים שינויים בשכבות ומשנים דברים אז צריך כבר ידע מתקדם , אבל קל מאד לעבוד עם טמפלטים במיוחד שבד"כ מגיעים איתם טוטריאלים על איך ומה..
כן, רק עכשיו ראיתי שציין שאלו קבצי וידאו רגילים,
לגבי טמפלטים - אני מתקשה מאוד להאמין שמי שלא שוחה מספיק בתוכנה יידע להתנהל נורמלי עם טמפלט.
כלומר, ייתכן שיוכל להרכיב מצגת יום הולדת של תמונות רצות עם בלונים, ממש כמו שזה מופיע בפרוויו, יחליף את התמונות וזהו,
אבל לא יידע לשחק עם זה ובכל 'בעיה' הכי קטנה שתצוץ הוא יסתבך,.
נניח אם יתבקש ליצור את אותו סרטון שבטמפלט בפורמט מובייל לאורך, כבר יאלץ לשנות את הקומפוזיציה ל1080 *1920,
שזה אומר להתאים או להחליף אובייקטים לשנות חלק מהשכבות ב-Rotation ל90°, כאשר חלק מהשכבות נעולות או מוסתרות
והוא אפילו לא ידע לאן נעלמו ואיך מגלים אותן,
הוא גם יצטרך להחליף חלק מהאפקטים להתאים את הכתוביות, לטפל בscale
ובכלל אם מדובר בהנפשה מובנת על הטקסט הוא יצטרך להפוך אותה בסקייל כפול שתתאים לעברית.
בייצוא הוא יכול להיתקל בעוד כמה בעיות, וזה עוד לפני שהגענו לסקריפטים ופלאגינים שלא בטוח שהוא יידע איזה הוא צריך ואיפה להשיג אותם ואיך להתקין.
וכמובן מיותר לדבר כשיש בתבנית תנועות מצלמה ותלת שאם ירצה להוסיף אובייקט לparent שינוע עם תנועת המצלמה, ייצא לו עשן מהאוזניים.
בפעמים היחסית נדירות שאני נעזר בטאמפלט אני כ''כ משנה אותו, כדי שיתאים לתוצאה שאני רוצה שאי אפשר להכיר את התבנית המקורית.