איך עוטפים ספרים בקלות ובמקצועיות....

• הוסף לסימניות
אני עובדת לפחות חצי שעה על כל ספר..
וגם ככה זה לא יוצא איאיאי...
בקצב הזה אגמור חופש הבא...:(
יש למישהו הדרכה טובה?
ראיתי שיש ביוטיוב אבל חסום אולי משהו יכול להעלות לכאן או לג'מבו?
אלפי תודות ...
https://www.youtube.com/embed/lUuJq...howinfo=0&probably_logged_in=1&rel=0&border=0
https://www.youtube.com/embed/_tPEL...howinfo=0&probably_logged_in=1&rel=0&border=0

• הוסף לסימניות
לצערי (לשמחתי...) לא יכולה להעלות לכאן מיוטיוב
ניסיתי להתחיל לכתוב פה הדרכה אבל זה מסובך לכתוב, צריך לראות את התהליך. אולי תבואי אלי לסדנא;) הספקתי בחיי לעטוף המוווון ספרים למשפחה חברים ושכנים בחינם כי אהבתי את זה :p

• הוסף לסימניות
בסרטון אחד יש תמונה לא מתאימה, בשניה השיטה פחות מוצלחת לדעתי.

• הוסף לסימניות
אני עוטפת ספר בחמש וחצי דקות, אולי אצרף סרטון הדרכה...

הבעיה שגמרתי כבר לעטוף בעטיפות אטומות, נשאר לי רק עטיפות נילון וקשה לראות זאת בהסרטה...

• הוסף לסימניות
עוטפים באטומות ובניילון יחד, למי שלא יודע.
שנה שעברה מישהי העלתה הדרכה מצויינת על זה.
אנסה לחפש לכם את האשכול הנ"ל.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!!
איזה יופי!!!
חבל שלא ידעתי קודם....
מחכה לראות איך הולך לי עם השיטות החדשניות...
(נילון ועטיפה יחד, איך לא חשבתי על זה?.. :)..)

• הוסף לסימניות
עטפתי 20 ספרים בשעתיים

• תודה
Reactions: RVS
  • הוסף לסימניות
זה כותב הדף לא נמצא!!!
חבל
אני עוטפת ניילון ועטיפה בנפרד....
אפשר לשלוח סרטון שטוטפים ביחד??
תודה!
זה לא היה הדרכה שלי.
הרעיון שחותכים את הניילון קצת יותר גדול מהעטיפת נייר.
מדביקים בסלוטייפ בפינות.
ואז עוטפים בבת אחת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה