עזרה איך עוקבים בקלות אחרי העו"ש?? עם כמה כרטיסי אשראי?? אולי אני מפנטז, אבל...

• הוסף לסימניות
אני רוצה שאוכל בכל רגע נתון לדעת מה קורה בחשבון שלי.
הנתונים צנועים.
יש חשבון בנק יחיד.
יש 2 כרטיסי אשראי חיוב מיידי.
יש 2 כרטיס אשראי עם מסגרת = חברה חיצונית, לא בנקאי.

כל פעם אני רואה בעו"ש מספרים, ושורות חיוב מכ"א בלי פרוט.
לקבל פרוט מכ"א זה מצריך להכנס לאתר החיצוני, ולמצוא את החודש הנכון וכו'.

בלאגן!!!!

הייתי רוצה מסך שיתעדכן כל הזמן וייראה ככה, הכי פשוט בעולם. שירכז את כל, אבל כל התנועות הפיננסיות.

(לא הצלחתי להירשם לשירותים שמציעים בדיוק כזה דבר, כי אין לי ווצפ. יש לי רק מכשיר כשר + מייל + קרחת חלקית)

1765807202316.png

תוכלו לעזור לי בבקשה?
אודה לכל עצה!!!!!
תודה רבה!!!

קבצים מצורפים

• 1765807088736.png
    1765807088736.png
    KB 11.3 · צפיות: 57
  • החלום של נתן גלנט.xlsx
    KB 9.8 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי דיירקט בפועלים
וכן כרטיס ישראכרט בנקאי
ואני יכול לראות באתר הבנק את החיובים בכרטיסים אלו.

• הוסף לסימניות
בפאגי למשל יש לך למטה לחיצה על כרטיס אשראי והוא מכניס אותך ישירות לפירוט חיובים גם של החוץ בנקאי

• הוסף לסימניות
בבנק שלנו זה אפשרי עקרונית. אבל לא מגיע לפרוט ברמה שהייתי רוצה - כמו באקסל שהעליתי.
יש למישהו אולי רעיון או הפניה לשירות כזה שנראה בערך כמו שהצגתי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לבינתיים, כן.
מבאס שזה נראה רע על מחשב. מסך קטן, ורחוק מאוד מהדשבורד שחלמתי עליו. אבל כן - עשיתי מנוי.

נרשמו דרכי לניסיון באותו חודש 2 משתמשים
לא רשום שהם עשו מנוי, אבל אולי זה לא התעדכן עדיין

• הוסף לסימניות
נסה את זה: https://riseup-friends.link/cmr?icrc=3RJE8ay7E
זה מרכז את כל הפעילות הפיננסית שלך
לי זה שינה את החיים.
(גילוי נאות: זה קישור שותפים)
לא עובדים עם בנק ירושלים
ואין אפשרות לצרף אלא עם סמס
ואם יש בבית רק מכשיר אחד עם סמס אז אי אפשר לעדכן את כרטיסי האשראי שרשומים ע"ש בן הזוג כי כל סמס הוא רק למשתמש אחד
אי אפשר לעדכן הוצאות במזומן אלא רק את הפעולות באשראי ובבנק , (יש לזה פיתרון עם אתר משלים שעולה 5 שח לחודש)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה