כללי איך עושים את זה באילוס או פוטושופ?

• הוסף לסימניות
הרבה יותר קל לעשות באילוסטרייטור
אתה יוצר שכבה מתחת לאובייקט שאתה רוצה לעשות לו את הצל הנ"ל
לוחץ על אפקט - טרנפורם - ואז בהגדרות שם משנה

ב MOVE תזוזה שאתה רוצה נגיד, 0.01 למשל
בוחר מספר עותקים ב COPIES (בתצוגה של ה PREVIE אתה תראה את זה כשאתה תוך כדי ההגדרות)

אחרי האישור אתה בוחר
אובג'קט - אקספנד אפיריאנס
ואז משנה למעבר צבע מאפור לשקוף על מולטיפליי

(סורי על העברית אינלי כח לכתוב באנגלית בשעה כזאת :) )

אם לא מובן אני יעלה צילום מסך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1729060:
אני פתחתי את זה בזמנו רגיל, כמו מוקאפ, לא?
אבל זה יוצר צל שאי אפשר לקחת למקום אחר, לפחות אצלי, זה לא השתלב יפה בהשתלה במסמך. כאילו אין לו מולטיפליי.

אפשר בכ"א לעשות את זה ע"י בלנד באילוס'.

מה שאתה מתכוון זה - זה

מה שאני הבאתי זה יוצר ממש חלון בפוטושופ ואפשר לשחק עם הערכים כרצונך...

• הוסף לסימניות
ניסתי להתקין את התוסף איך שנראה לי שצריך..
(לחצתי על install בתוך adobe extension manager ושם בחרתי את הקובץ שהביא נקודת מחשבה)
והוא הביא לי את ההודעה הזאת: (מה היא אומרת?)

קבצים מצורפים

• לכ2ידה.JPG
    KB 25.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
לא נראה טוב כמו באילוס..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה