כללי איך עושים?- דחוף

• הוסף לסימניות
אשמח אם משהוא ידריך אותי...

איך עושים את הפילטר הזה (כמו בתמונה שצורפה -כמו ציור עיפרון) בפוטו שופ, ואיך הפילטר נקרא..?
יעזור לי פרוט מדויק..
תודה ענקית זה ממש מציל אותי
מעריכה:)

קבצים מצורפים

• 3 copy.jpg
    KB 379.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יכול להיות שפילטר photocopy
אין כל כך מה להסביר, לשחק עם האופציות שלו פשוט

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות בפילטר הזה וזה עושה לי משו ממש מוזר
יש לך מושג למה?

קבצים מצורפים

• חברותא 2.pdf
    KB 628.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
בדקי מהם צבעי החזית והרקע,
ע"מ שיצא לך בצבעי ש"ל את צריכה להפוך את צבע הרקע ללבן והחזית לשחור.

• הוסף לסימניות
תעשי עם פילטר STAMP
בתוך תפריט הפילטרים תחת קטגורית SKETCH
ניסיתי ויצא לי תוצאה נראה לי טובה- תשחקי עם 2 הערכים הלוך ושוב עד שתגיעי לתוצאה- לכל תמונה צריך ערכים אחרים- כך שאין מה לומר.

בכ"א צבע החזית צריך להיות שחור
צבע הרקע- לבן

תגידי עם הצליח.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם
רציתי לשאול אם אחרי שעשיתי את זה יש לי אפשרות איכשהוא לשלוט בעובי של הקו?
תודה:)

• הוסף לסימניות
אם זה נעשה עם סמרט פילטר - אפשר עדיין לשחק באפשרויות הפילטר.
לי זה בכלל נראה לפי הדוגמא למעלה אוסף של כמה פילטרים. אחרי הפילטר שנאמר בתגובות קודמי נסה בסדרה הראשונה של הפילטרים - יש שם אחד שמוסיף שחור לתמונה - לא זכור לי כרגע שמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה