כללי איך עושים השתקפות בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
אם איזה כלי יוצרים בפוטושופ את העיוות בהשתקפות של כלי עגול? מישהו יודע?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אפשר עם פילטר ה3D
או עם WORP

• הוסף לסימניות
איך את מסתדרת עם cs?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיפי;219608:
איך את מסתדרת עם cs?

אולי תסבירי לי מה הקשר?

אף אחד לא יודע איך יוצרים השתקפות???
מצאתי פלאגין של 3d התקנתי אותו אבל הוא לא מופיע לי בפילטרים. משהו יודע למה?
דחוף להלילה.
תודה ענקית מראש לעוזרים!!! או למנסים....

• הוסף לסימניות
כנראה לא התקנת אותו במקום הנכון. בדקי זאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת חן כותרת;219920:
אולי תסבירי לי מה הקשר?

כוונתי היתה שחסרים הרבה אפשריות שיש אותם בcs2 וב-3
וכשרוצים לעשות משהו נתקעים עם ה'לשון בחוץ' כמו שקרה לך עכשיו......

שאלתך- איך יוצרים השתקפות בכלל? או איך עושים השתקפות לחפץ בעל תחתית עגולה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיפי;220067:
כוונתי היתה שחסרים הרבה אפשריות שיש אותם בcs2 וב-3
וכשרוצים לעשות משהו נתקעים עם ה'לשון בחוץ' כמו שקרה לך עכשיו......

שאלתך- איך יוצרים השתקפות בכלל? או איך עושים השתקפות לחפץ בעל תחתית עגולה?

שאלתי היתה אם איזה כלי עוות אני יכולה ליצור את ההשתקפות המעוגלת של כלי עם בסיס עגול.
האם אין אפשרות לשתול באיזושהי דרך WARP בפוטושופ CS?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה