כללי איך עושים זאת?>>>

• הוסף לסימניות
אני מנסה לעשות רקע עם מסגרת מסביב ומשום מה אני לא מצליח
אני מעלה דוגמא אשמח עם משהו יוכל לתת לי הדרכה
הרעיון פה שהרקע המעוטר מסתיים בהתאם למסגרת ראו דוגמא
תודה מראש לכל העוזרים

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    KB 22.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלומי פ;1109964:
אם אפשר הסבר. ובאיזו תוכנה אילוסטרטור או פוטושופ?

אפשר גם וגם.
פשוט להכין אובייקט/שכבה נוספת עם אותו מסגרת. "ולסגור אותו" מכל הצדדים. ואז אפשר למלאות אותו באיזה מילוי שרוצים.

המילוי נראה פטרן בפ"ש. ברשת יש המון כאלה

בהצלחה, שלומי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1110063:
אפשר גם וגם.
פשוט להכין אובייקט/שכבה נוספת עם אותו מסגרת. "ולסגור אותו" מכל הצדדים. ואז אפשר למלאות אותו באיזה מילוי שרוצים.

המילוי נראה פטרן בפ"ש. ברשת יש המון כאלה

בהצלחה, שלומי

אשמח אם משהו יוכל להעלות תמונת מסך פחות או יותר הסבר כי אני לא כל כך מקצועי באילוסטרטור תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1110063:
המילוי נראה פטרן

המסגרת נראה פטרן הרקע לא ברור לי

• הוסף לסימניות
בפוטושופ-אתה מסמן את השטח הפנימי של העיטור עם כלי הבחירה השונים וסוגר קצוות פתוחים, פותח שכבה חדשה וממלא את הבחירה בצבע/פטרן, אח"כ עושה היפוך בחירה ושוב פותח שכבה חדשה וממלא בצבע.

• הוסף לסימניות
השאלה לא ממש ברורה.
במה התקשית? ומה בדיוק לא הצליח לך?
אני חושב שכך תתקבל תשובה מלאה יותר.

• הוסף לסימניות
אם קשה לך לבצע - חבל על הזמן שלך. יש כ"כ הרבה כאלו מוכנים ברשת, בחינם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה