איך עושים כובע דובי לתינוק?

• הוסף לסימניות
לתחפושת כמובן,
עבור תינוק (שמן) בן 4 חודשים
אשמח להדרכה אם יש,
עדיף בלי תפירה :)
למישהו יש רעיון גם לבגד של דובי?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם את בקטע של רעיונות יצירתיים במיוחד-
פעם ראיתי רעיון של כובע מגרביון שלובשים על הראש :cool:
חובשים את הגרביון על הראש כמו כובע
ואת 2 ה"רגליים" מגלגלים וקושרים בסרטים.
אם את רוצה- אני אוכל יותר מאוחר לצלם את הבת שלי עם כזה.

• הוסף לסימניות
בדיוק עשיתי לילדים בגן שלי (בני שנה וחצי)
קניתי כובע מעל בד והדבקתי אוזניים מסול
לבנות היה בתוך עיגול ורוד ולבנים תכלת
לבגד קניתי סינרים מעל בד
ושוב לבנות קשרתי סרט ורוד לבנים תכלת

וכתבתי להם תחשוב דוב יהיה טוב

• הוסף לסימניות
אם את בקטע של רעיונות יצירתיים במיוחד-
פעם ראיתי רעיון של כובע מגרביון שלובשים על הראש :cool:
חובשים את הגרביון על הראש כמו כובע
ואת 2 ה"רגליים" מגלגלים וקושרים בסרטים.
אם את רוצה- אני אוכל יותר מאוחר לצלם את הבת שלי עם כזה.
נשמע מגניב :)
זה יוצא יפה אבל או רק גזעי?
אולי אפשר לצפות אותו במשהו?

• הוסף לסימניות
קחי כובע פשוט בסגנון הזה
ותתפרי לו שני פונפונים מהכל בשקל
הורד.jpg

• תודה
Reactions: YRN

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה