כללי איך עושים כתב מוטה באילוסטרטור??

• הוסף לסימניות
אני צריכה להטות כתב באילוס' ולא מוצאת את הפקודה הגואלת..
אשמח מאוד להענות מהירה, תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
.... טעות, זה באינדיזיין

קבצים מצורפים

• ללא שם-2 העתק.JPG
    KB 62 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
בחלון הטרנספורם.

• הוסף לסימניות
יש בכלל דבר כזה?
ככל הידוע לי לא.
(אפשר כמובן להשתמש בטרנספורם רגיל, אבל יש לזה הרבה חסרונות מעצבנים)

• הוסף לסימניות
תתני לו אפקט free distort

• הוסף לסימניות
הלקוחה הסכימה לעובדה שאני לא יכולה לעשות לה את זה... לא נעים
אשמח מאוד לשמוע איך עושים, הפרי דיסטור מאוד קשה לשחק איתו ולהגיע לתוצאה רצויה

• הוסף לסימניות
אני ממש לא מומחית באילוסטרייטור אבל אם הבנתי למה שהתכוונת אז זה ממש פשוט...
מצרפת צילום מסך.
צפה בקובץ המצורף 111921

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 171 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
דוקא רעיון טוב, הבעיה שמדובר על כותרות בתוך טקסט, ואצטרך לעבוד קצת קשה אחרת הוא יטה לי את כל הבלוק, אני מקווה למצוא שיטה קלה יותר, בינתיים זה השיטה המהירה ביותר, תודה!

• הוסף לסימניות
זו הסיבה שלא עובדים עם טקסטים באילוסטרייטור :)

ממני, חובבת אינדיזיין :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;689592:
דוקא רעיון טוב, הבעיה שמדובר על כותרות בתוך טקסט, ואצטרך לעבוד קצת קשה אחרת הוא יטה לי את כל הבלוק, אני מקווה למצוא שיטה קלה יותר, בינתיים זה השיטה המהירה ביותר, תודה!

מסכימה :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה