כללי איך עושים? | להפוך מסגרת מרובעת לאליפסה-

• הוסף לסימניות
נתבקשתי לשאול עבור מישהיא-

לקוח הביא בריסטול מרובע שסביבו מסגרת מסויימת.
וביקש שאבנה לו אליפסה עם מסגרת זהה.

איך הייתם מציעים לעשות זאת?
ובאיזה תוכנה?(עדיף קורל)

תודה מראש לכל המגיבים.

• הוסף לסימניות
גם אני לא הבנתי את השאלה שלך?

• הוסף לסימניות
שלי או של גרפיק?

• הוסף לסימניות
לשם שינוי הפעם שלך....:)

• הוסף לסימניות
טוב, אז כמו שציינתי, אני שואלת שאלה שביקשו ממני לשאול. בתקווה שהבנתי נכון מה הבעיה שלה.

איך שאני הבנתי- מדובר במסגרת שהיא לא יכולה ליצור בעצמה או שהלקוח מתעקש שדווקא תסרוק את הדוגמא.
את המסגרת הסרוקה (המרובעת!) היא צריכה להלביש כמסגרת של אליפסה.
מובן?

האמת שהצעתי לה שיטה פרמטיבית: לדגום בפוטושופ את המסגרת 'ולהלביש' אותה על אליפסה.

אבל בטח יש לכם רעיונות פרקטיים יותר.

מקווה שהשאלה כעת מובנת יותר.

תודה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
שתסרוק באיכות גבוהה, שתחדד ותיצור מהקובץ טרייס.
ואז בקורל (או באילוס) לקחת קטע אחד של פס (אם יש צורך לטפל בו או לסדר לו את הקוים מעט אחרי הטרייס, שתעשה זאת על הקטע הזה), ולשמור את זה כמברשת, ולשרטט אליפסה, ולבחור במברשת השמורה.
היו כמה אשכולות עם הסבר איך לשמור מברשת בקורל, תנסי חיפוש.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

אני אישית לא משתמשת בקורל (תעברי על האשכולות שלי ותביני שאני מכורה לאילוס;)). אבל היא חורשת עליו כל היום. אני מאמינה שהיא תבין למה התכוונת.

שוב תודה.

• הוסף לסימניות
מה זה טרייס?

• הוסף לסימניות
בקורל יש תוכנת משנה: CorelTrace
באילוס בתוך התוכנה עצמה, את אמורה לדעת איך...
משמעות הפעולה היא, להפוך קובץ וקטורי מתמונה

• הוסף לסימניות
באילוס זה נקרא live trace.

אבל את מכירה ת' אנשים שלא טורחים מאודם לקרוא מה כתוב על הלחצן שהם רגילים ללחוץ עליו? :):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה