דרוש מידע איך עושים מיקימאוס מושקע?

• הוסף לסימניות
רוצה להשקיע אבל לא יודעת איך.
אם יש לך תמונה להעלות אז הכי טוב.
איזה צבעים? יש אביזרים? איזה נעליים?
או אולי מישהי רוצה למכור או להשכיר לי?

• הוסף לסימניות
יש לי להשכיר מיקימאוס כזה מידה 1 (מתאים לגיל 1.5 פלוס מינוס)
ב60 ש"ח
shopping

(אשדוד)
בנוסף יש לי סט סרוג מיקימאוס לתינוקת מידה n.b-3

• הוסף לסימניות
היי,
יש לי להשכיר מיקימאוס כזה מידה 1 (מתאים לגיל 1.5 פלוס מינוס)
ב60 ש"ח
shopping

(אשדוד)
בנוסף יש לי סט סרוג מיקימאוס לתינוקת מידה n.b-3
נראה לך יתאים לילד בן שנתיים פלוס אבל לובש מידה 12-18 ?
אשמח ליצור איתך קשר

• הוסף לסימניות
אני הכנתי משהו ממש יפה מבד לק אדום מכנסיים עם מנג'ט עם כפתור לבן ענק וכתפיות נעליים צהובות וקשת עם אוזניים גדולות.וכמובן זנב...
אין לי תמונה זמינה כאן אבל אם זה חשוב לך אצלם.

• הוסף לסימניות
אני הכנתי משהו ממש יפה מבד לק אדום מכנסיים עם מנג'ט עם כפתור לבן ענק וכתפיות נעליים צהובות וקשת עם אוזניים גדולות.וכמובן זנב...
אין לי תמונה זמינה כאן אבל אם זה חשוב לך אצלם.
אם לא קשה לך האמת שיעזור לי.

• הוסף לסימניות
האמת מצאתי את התמונה המקורית. נראה לי הורדתי מפרוג... נעליים צבעתי באקריליק נעליים ישנות וגרביים צהובות קניתי

קבצים מצורפים

• מיקי1.PNG
    מיקי1.PNG
    KB 255.7 · צפיות: 111
  • הוסף לסימניות
מיקי1.PNG

• הוסף לסימניות
את מוכרת את זה?
אין לי ידע בתפירה אני לא יכולה לתפור כזה דבר
זה לא שלי עשיתי משהו די דומה. נעזרתי בגיסתי למכנסיים אבל הבאתי לה הכל רק לתפור.
אם את רוצה להשכיר ממני אצלם לך מה שיש.

• הוסף לסימניות
זה לא שלי עשיתי משהו די דומה. נעזרתי בגיסתי למכנסיים אבל הבאתי לה הכל רק לתפור.
אם את רוצה להשכיר ממני אצלם לך מה שיש.
אני אשמח לראות תמונה
זה יתאים לילד בן שנתיים?
תוכלי לשלוח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>?
בכמה את משכירה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה