- הוסף לסימניות
ראיתי מוצר ב 55 דולר
משלוח עוד 23 דולר
יש דרך לקבל באמזון משלוח חינם?
משלוח עוד 23 דולר
יש דרך לקבל באמזון משלוח חינם?
יש מה לעשות עם עניין המכס והפקדונות?יש מוצרים מסוימים (הרבה) שמשלוח חינם בקניה מעל 49$.
מה שאין משלוח חינם כתבו כאן פעם שאפשר לנסות להתכתב עם האתר ולבקש (לדעתי לא אמור לעזור).
אין מה לעשות עם המכסיש מה לעשות עם עניין המכס והפקדונות?
מישהו מבין בזה?
אני רוצה להזמין משהו-מ49 דולר משלוח חינם ואז כל מה שאני מוסיפה את עוברת 75 דולר וצריכה לשלם מכס.
אודה לעזרה דחופה!
כמו"כ כמה ימי הגעה?
והאם מגיע הביתה?
אפשר לפצל את המשלוח לכתובות שונות עם ת"ז שונות, המכס הוא לכל ת"ז בנפרד.יש מה לעשות עם עניין המכס והפקדונות?
מישהו מבין בזה?
אני רוצה להזמין משהו-מ49 דולר משלוח חינם ואז כל מה שאני מוסיפה את עוברת 75 דולר וצריכה לשלם מכס.
אודה לעזרה דחופה!
כמו"כ כמה ימי הגעה?
והאם מגיע הביתה?
איך בדיוק?אפשר לפצל את המשלוח לכתובות שונות עם ת"ז שונות, המכס הוא לכל ת"ז בנפרד.
לדוגמה, אם קונים שני מוצרים שכל אחד מהם עולה 40$, אז המשלוח חינם, ואפשר לפצל את ההזמנה לשני משלוחים, כל מוצר בנפרד. זה יכול להיות גם לאותה כתובת, כל עוד זה ת"ז שונה (נניח לאישה ולבעל).
בקופה, ללחוץ על ship to multiple addresses או משהו מהסוג הזה, לא זוכרת בדיוקאיך בדיוק?
באיזה שלב מבקשים את הפיצול?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים