דרוש מידע איך עושים משלוח חינם באמזון?

• הוסף לסימניות
ראיתי מוצר ב 55 דולר
משלוח עוד 23 דולר

יש דרך לקבל באמזון משלוח חינם?

• הוסף לסימניות
יש מוצרים מסוימים (הרבה) שמשלוח חינם בקניה מעל 49$.
מה שאין משלוח חינם כתבו כאן פעם שאפשר לנסות להתכתב עם האתר ולבקש (לדעתי לא אמור לעזור).

• הוסף לסימניות
יש מוצרים מסוימים (הרבה) שמשלוח חינם בקניה מעל 49$.
מה שאין משלוח חינם כתבו כאן פעם שאפשר לנסות להתכתב עם האתר ולבקש (לדעתי לא אמור לעזור).
יש מה לעשות עם עניין המכס והפקדונות?
מישהו מבין בזה?
אני רוצה להזמין משהו-מ49 דולר משלוח חינם ואז כל מה שאני מוסיפה את עוברת 75 דולר וצריכה לשלם מכס.
אודה לעזרה דחופה!
כמו"כ כמה ימי הגעה?
והאם מגיע הביתה?

• הוסף לסימניות
מישהו מבין בזה?
אני רוצה להזמין משהו-מ49 דולר משלוח חינם ואז כל מה שאני מוסיפה את עוברת 75 דולר וצריכה לשלם מכס.
אודה לעזרה דחופה!
כמו"כ כמה ימי הגעה?
והאם מגיע הביתה?
אין מה לעשות עם המכס
אל תעברי את ה - 75 דולר
הגעה - ממש תלוי
לי פיצלו הזמנה ל - 3
חלק הגיע תוך שבוע
החבילה השנייה אחרי שבוע וחצי מההזמנה
השלישית עדיין לא יצאה מארה"ב

• הוסף לסימניות
מישהו מבין בזה?
אודה לעזרה דחופה!
כמו"כ כמה ימי הגעה?
והאם מגיע הביתה?
אפשר לפצל את המשלוח לכתובות שונות עם ת"ז שונות, המכס הוא לכל ת"ז בנפרד.
לדוגמה, אם קונים שני מוצרים שכל אחד מהם עולה 40$, אז המשלוח חינם, ואפשר לפצל את ההזמנה לשני משלוחים, כל מוצר בנפרד. זה יכול להיות גם לאותה כתובת, כל עוד זה ת"ז שונה (נניח לאישה ולבעל).

• הוסף לסימניות
אפשר לפצל את המשלוח לכתובות שונות עם ת"ז שונות, המכס הוא לכל ת"ז בנפרד.
לדוגמה, אם קונים שני מוצרים שכל אחד מהם עולה 40$, אז המשלוח חינם, ואפשר לפצל את ההזמנה לשני משלוחים, כל מוצר בנפרד. זה יכול להיות גם לאותה כתובת, כל עוד זה ת"ז שונה (נניח לאישה ולבעל).
איך בדיוק?
באיזה שלב מבקשים את הפיצול?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה