עזרה איך עושים סימני חיתוך לחוצץ?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעצב חוצץ לקלסר
מצ"ב קובץ של גודל החוצץ איך עושים לו סימני חיתוך?
בתודה מראש לכל העוזרים

קבצים מצורפים

• חוצץ קלסר סימני חיתוך.ai
    1.3 MB · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
תבררי בדפוס
בדפוסים שאני עובדת איתם אני שולחת קובץ אילוסטרייטור עם הקו השחור מסביב והם יוצרים לפי זה את הקובץ למכונה

• הוסף לסימניות
צריך להכין שטאנץ כצורת החיתוך
ולהוסיף גלישה מסביב 5 מ"מ עם סימני חיתוך

• הוסף לסימניות
אני אף פעם לא מוסיפה גלישות וסימני חיתוך
וגם לא ביקשו ממני אף פעם בדפוס
זה מוזר
סגירה נכונה לדפוס מחייבת גלישה וסימני חיתוך
תלוי כמובן למה
אני לא מדברת על כרזות ושלטים
אבל חוברות/ דפים בודדים/ ברושור/ פולדרים וכו' וכו' כדי לסגור איכותי ומקצועי לדפוס חייבים גלישות וסימני חיתוך

• הוסף לסימניות
זה מוזר
סגירה נכונה לדפוס מחייבת גלישה וסימני חיתוך
תלוי כמובן למה
אני לא מדברת על כרזות ושלטים
אבל חוברות/ דפים בודדים/ ברושור/ פולדרים וכו' וכו' כדי לסגור איכותי ומקצועי לדפוס חייבים גלישות וסימני חיתוך
איך את עושה סימני חיתוך סביב חיתוך צורני?
לא הבנתי

• הוסף לסימניות
סימני חיתוך לגודל הדף גם לשטאנץ וגם לגרפיקה
למשל החוצץ הוא על דף A4 והוא קצת יותר גדול כי יש ת'פינה למעלה אז מוסיפה גלישה 5 מ"מ לכל העיצוב וסימני חיתוך לדף ולשטאנץ

• הוסף לסימניות
סימני חיתוך של הגודל הכללי?
למשל לקובץ כזה: (העיפרון בלי המסגרת)
1639599787193.png

את עושה סימני חיתוך סביב כל המלבן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה