כללי איך עושים קובץ ללכה?

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני צריך לעשות קובץ ללכה (לכרטיס ביקור)
איך אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
שלום יש אפשרות שתשכפלי את כל השכבה ולמחוק את מה שאת לא רוצה בלכה ואת האלו שאת רוצה בלכה תצבעי בצבע אחיד (לדוג' שחור)
וזהו לסגור כ- pdf ולמסור לדפוס שזה ללכה.

• הוסף לסימניות
אחלה תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לגבי לכה חשוב מאוד להפוך את הטקסט לצורה (הרבה בתי דפוס מבקשים זאת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רינת;2176430:
חשוב מאוד להפוך את הטקסט לצורה
בכדי שהגופן לא יתחלף.

וכן מומלץ מאוד שזה יהיה וקטורית, או לכה"פ צבע שחור 1200 DPI.
כמו ההכנה לגלופות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנַחם;2176542:
או לכה"פ צבע שחור 1200 DPI.
מה ז"א? בלימודי הכנת קובץ לגלופות לא שמעתי על המושג הזה...

• הוסף לסימניות
כמו"כ אם יש אלמנטים צרים או עיטורים צרים, יש להוסיף קצת גוף לעיטור בשכבה של הלכה [ע"י סטרוק], כי לפעמים ההטבעה של הלכה קצת זז ובאופן שאין לעיטור גוף, הלכה יצא לא על העיטור כלל!

• הוסף לסימניות
זה תלוי בדפוסים
יש כאלו שיבקשו לפרק קבוצות
יש כאלו שיבקשו קובץ נפרד (בדרך כלל אם הלכה מודפס במקום אחר)
יש כאלו שיבקשו שכבה נפרדת
בקשר לסטרוקים מה שידוע לי מבקשים לא להשתמש בהם ולא בטקסט חי
לכן מעניין מה שנאמר כאן לגבי העיטורים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;2176831:
מעניין מה שאת אומרת. מצד עצמי עשיתי אופסט פאת' כדי לקבל קו חיצוני נוסף ודווקא בלימודים מסודרים בנושא- לימדו להשתמש בסטרוק ובטקסט חי.
אולי אח"כ עושים לזה אקספנד כמו שעושים קונוורט לטקסט החי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;2176890:
מעניין מה שאת אומרת. מצד עצמי עשיתי אופסט פאת' כדי לקבל קו חיצוני נוסף ודווקא בלימודים מסודרים בנושא- לימדו להשתמש בסטרוק ובטקסט חי.
אולי אח"כ עושים לזה אקספנד כמו שעושים קונוורט לטקסט החי?

קודם כל אני עובדת באינדי ושם אין את הפונקציה של אופסט:mad: (מאד מאד חסר)
ובאמת אני עושה אקספנד להכל מכל תוכנה שהא
גם בחיתוך אותיות אני עובדת באותה שיטה
בגלל שאני לא יודעת על איזה דפוס אני יפול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;2176831:

כך לימדני מורי ורבי ר' בועז שרון הי"ו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה