כללי איך עושים שטקטס מסוים יהיה קישור ב-PDF?

• הוסף לסימניות
איך אני קובעת שטקסט של מייל או אתר אינטרנט יהיה קישור ב-PDF?
יש לי פלייר שיש בו פרטים למטה ורשום שם כתובת מייל ואתר.
איך אני קובעת שהם יהיו קישור, שכאשר יקבלו את הפלייר במייל, יוכלו דרך הקישור להכנס לאתר או לשלוח מייל?
מקווה שהשאלה ברורה...
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם ניאלא טועה יש אפשרות לאקרובט להפוך לינקים ומיילים להיות חיים
מעבר לזה אם את רוצה שזה יהיה לינק צרי באינדיזיין כפתור שקוף מאל הטקסט אותו את רוצ ותגדירי אותו כלינק.
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה יש אפשרות לאקרובט להפוך לינקים ומיילים להיות חיים
מעבר לזה אם את רוצה שזה יהיה לינק צרי באינדיזיין כפתור שקוף מעל הטקסט אותו את רוצה ותגדירי אותו כלינק.
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
באינדיזיין לא צריך ליצור כפתורים לטקסטים שאמורים להיות קישורים. מסמנים את הטקסט ופותחים את החלון של ההיפרלינקים מזינים בחלון את הכתובת הרצויה ונוצר לינק. כשלוחצים פעמיים על הלינק בחלון הזה נפתח חלון נוסף ששם כדי להגדיר את המסגרת כלא ניראית. כשסוגרים לPDF צריך לסמן V ליד האפשרות לכלול לינקים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה