עזרה איך עושים תא קולי בפלאפון?

• הוסף לסימניות
כל פעם שאין לי בטריה או שנכבה הפלאפון או נאבד או שאין קליטה וכו וכו וכו
כל השיחות שנכנסו לא נשמרות בזכרון הטלפון וגם אין אפשרות להשאיר הודעה
איך לכולם יש? למה רק לי לא?:confused:

• הוסף לסימניות
זה תלוי בחברה
אם אין, אפשר לעשות בכמה קלים לחודש

• הוסף לסימניות
תלוי בחברה,
אני בחברת פלאפון ואין אופציה כזאת.

• הוסף לסימניות
גם אני בפלאפון.
אבל יש כאלה בפלאפון שיש להם
מה ההבדל???

• הוסף לסימניות
צריך לשלם על השירות הזה
תוספת של בערך 2 שקלים
אפשר להתקשר לחברה ולבקש

• הוסף לסימניות
כל פעם שאין לי בטריה או שנכבה הפלאפון או נאבד או שאין קליטה וכו וכו וכו
כל השיחות שנכנסו לא נשמרות בזכרון הטלפון וגם אין אפשרות להשאיר הודעה
איך לכולם יש? למה רק לי לא?:confused:
חינם, פותח קו בימות המשיח, ולהגדיר הפניית שיחה כשהפלאפון שלך לא זמין לקו הנ"ל, ולהגדיר את הקו כתא קולי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכי מוצלח זה כנ"ל דרך ימות המשיח
אבל
זה תלוי בסוגי הפלאפונים
כי יש כאלו שאפשר לעשות הפניית שיחות רק כשאין מענה או רק כשאין קליטה ויש כאלה שאפשר בכל המצבים
ואם ההפניית שיחות לא עובדת בכלל יש להתקשר לחברת הסלולר שלכם
נא לשים לב שהמספר מימות המשיח הוא מספר כשר כי אחרת הוא יחסם להפניה וגם הבעלים לא יוכלו להתקשר לזה

• תודה
Reactions: KAV

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה