כללי איך פונטייפ תמשיך לעבוד?

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לפני כמה חודשים פונטייפ יצאה ב"מבצע של פעם בחיים" של 25 (29) ש"ח למשקל.
למי שקנה אז, המבצע בתוקף עד ה - 7. (נכון?)

מה יהיה אחרי זה? כמו כל חברות הפונטים? (חבילות וכו'?) או שפונטייפ תמשיך למכור משקלים בודדים במחירים כאלה?

מי ש קרא/שמע/יודע, זה מאוד מעניין אותי. תודה.

• הוסף לסימניות
היא תמצא מישהו שיפריח בפורום "תהיות קיטבג", בתקווה שהיח"צנות תיצור איזושהי תנועת לקוחות חדשה...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;789166:
היא תמצא מישהו שיפריח בפורום "תהיות קיטבג", בתקווה שהיח"צנות תיצור איזושהי תנועת לקוחות חדשה...

תגובתך לא לעניין..
הוא שואל על מנת לדעת (וגם אני מסוקרן, האמת) ולא ע"מ לייחצן.

• הוסף לסימניות
זה לא בעיה "לייצר" מבצעים חדשים...

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי בכל פעם שיוצא פונט חדש, ניתן לקנות שני משקלים ממנו ב-25 לאחד וכן את השאר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;789300:
עד כמה שזכור לי בכל פעם שיוצא פונט חדש, ניתן לקנות שני משקלים ממנו ב-25 לאחד וכן את השאר...

וכן לפי מה שכתב רבי אליהו בפורום, ישנה חבילה של 240 משקלים המתחלקת ל6 קונים. 11.5 שקלים למשקל.
מה שאומר שהם מציעים מבצע הכי זול בשוק לחבילת 40,
באופן קבוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;789300:

אל תדאגו: מבצעים לא מתים, רק מתחלפים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה