איך פותחים קובץ מסוג MTS?

• הוסף לסימניות
קיבלתי חומר מצולם בקובץ בסיומת MTS.
פתחתי אותו לצפיה במדיה פלייר, בהום סינמה ובפאואר דיוידי. הוא לא נפתח לי בצורה נורמלית, הסרט נתקע, הפסקול נשמע בנפרד מהצפיה, בקיצור- בלאגן.
יש לי מחשב לא מאוד חדיש אבל איכותי.

מה אפשר לעשות עם הקבצים? האם יש אפשרות להתקין תוסף מסוים?

זה דחוף מאוד!! יישר כוח!

• הוסף לסימניות
המטרה היא לצפייה או לעריכה?
בדרך כלל הם מיועדים לתוכנות עריכה. במידה והמטרה לצפייה צריך לחפש נגני MTS ברשת, או להמירם לפורמט אחר.

• הוסף לסימניות
בס"ד,
יש לדוגמה נגן:
/http://player.gomlab.com/eng/downl
או להלן:
http://mtsplayer.com/install.php

האם צריך עיבוד? או המרה לשיטה אחרת?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אהה, תודה!
הבעיה שלי היא שאני חסומה ללינקים שהבאתם.
יש עוד אופציה?

• הוסף לסימניות
זה עולה רק בתוכנות עריכה

• הוסף לסימניות
אצלי, קבצים בסיומת MTS נפתחים בכל תוכנת צפייה שהיא:
מדיה פלייר, VLC ועוד..
אולי חסר לך דרייברים?

• הוסף לסימניות
מנסים לעזור לי במייל .
האם יש לך אולי את הVLC?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה