כללי איך פותחים קובץ pdf, הוא נעול להדפסה!

• הוסף לסימניות
קיבלתי חוברת בpdf, והוא נעול להדפסה, כמובן לשינויים, ואני גם לא מצליחה לפתוח אותו בשום תוכנה. הוא מבקש סיסמה.
האם יש דרך כלשהו?
ואם כבר אשמח לדעת איך עושים את זה?
תודה!

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איך פותחים את צריכה לבקש את הסיסמא ממי שעשתה את זה אבל אני יכולכ להגיד לך איך שמים את הסיסמא:
בסגירת הPDF תלכי לכרטסת SECURTI (אבטחה) תבחרי למטה באפשרות הסיסמה ותשני את ההגדרות למה האבטחה ישפיע איפשר לתת הגדרה שידפיס רק באיכות נמוכה וכ'ו
(לפני שאני מוציעה עבודה כלשהוא אני שמה חסימה מפני עריכה ומגדירה שידפיס באיכות הכי טובה)
מקווה שהיסברתי טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s12d12;748058:
קיבלתי חוברת בpdf, והוא נעול להדפסה, כמובן לשינויים, ואני גם לא מצליחה לפתוח אותו בשום תוכנה. הוא מבקש סיסמה.
האם יש דרך כלשהו?
ואם כבר אשמח לדעת איך עושים את זה?
תודה!

אם פורצים מנעולים של בנקים, אפשר לפרוץ גם PDF שננעל ונשכחה הססמא:)
עשו חיפוש ברשת או ששלחו אלי את הקובץ.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות את האתר הזה

http://www.unlock-pdf.com/

הוא טוען שהוא יכול לפתוח קבצים כאלה. מעלים אליו קובץ נעול והוא מחזיר אותו פתוח.

לא ניסיתי אבל שוה לבדוק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה