עזרה איך צולים כבדים?

• הוסף לסימניות
אנחנו גם בעבר היינו צולים על הגז.
אלא מה שהלכלוך והדם שהי יוצא היה כרוך בהרבה טירחה מה שגרם לנו להפסיק לצלות .
לפני תקופה בעלי בירר ואמר לו רב שאפשר לעשות בתנור על מצב גריל[שבעצם יש אודם בברזל.]כך שאנחנו שמים את הכבדים על הרשת לוקחים את הרשת והכבדים שמים מעל תבנית חד פעמית עם מים מתחתיה כך שהכל נופל לתוך זה וכך מחכים עד שנצלה לאחמ"כ מוציאים את הרשת הופכים את הכבדים וכך עד שגם הצד השני נצלה.
מה אני יגיד לכם היה פשוט תענוג.
נ.ב.אני חושבת שהטעם קצת שונה אבל לי זה היה מצוין.

[לדעתי זה בעצם כמו מנגל חשמלי בכל מקרה הרב אמר לו שזה לכתחילה ממש].
תבררו ותיהנו.
ותאמרו די ללילכלוך..

• הוסף לסימניות
זה לא מדויק, ואין כאן המקום לדיון ההלכתי.
מנגל ח"פ אינו שווה כלום, ובקושי נדלק.
על גחלים אמיתיות זה יצלה אותם יופי.
זה כן מדויק.
לא נכנסתי לאיכות מנגל חד פעמי אלא להלכות צלייה בסיסיים
מי שמקל המגילה השנייה ממש צריך להיות מוכשר כדי להסביר למה אסור לצלות שוב בזמן אחר
עיין בכל אחד מספרי הפוסקים האחרונים (שערי תורת הבית למשל) ותרווה נחת

• הוסף לסימניות
אנחנו גם בעבר היינו צולים על הגז.
אלא מה שהלכלוך והדם שהי יוצא היה כרוך בהרבה טירחה מה שגרם לנו להפסיק לצלות .
לפני תקופה בעלי בירר ואמר לו רב שאפשר לעשות בתנור על מצב גריל[שבעצם יש אודם בברזל.]כך שאנחנו שמים את הכבדים על הרשת לוקחים את הרשת והכבדים שמים מעל תבנית חד פעמית עם מים מתחתיה כך שהכל נופל לתוך זה וכך מחכים עד שנצלה לאחמ"כ מוציאים את הרשת הופכים את הכבדים וכך עד שגם הצד השני נצלה.
מה אני יגיד לכם היה פשוט תענוג.
נ.ב.אני חושבת שהטעם קצת שונה אבל לי זה היה מצוין.

[לדעתי זה בעצם כמו מנגל חשמלי בכל מקרה הרב אמר לו שזה לכתחילה ממש].
תבררו ותיהנו.
ותאמרו די ללילכלוך..
כמה זה צריך להיות בתנור ?

• הוסף לסימניות
צריך לחכות שכל הגחלים יבערו ואז אחרי שהלהבה נכבית הגחלים בוערות מבפנים ומידי פעם צריך לנפנף בשביל להכניס חמצן. מנגל חד פעמי לא נראה לי יספיק לקילו כבדים צריך 2 לפחות.
תורת הנפנוף רחבה היא וצריכה שימוש;)
לנפנוף קל ומהיר - מנסיון = לקנות באלי אקספרס מפוח וזה עובד נפלא
להלן קישור
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה