קריפטו איך קונים בבינאנס (Binance) ?

• הוסף לסימניות
אני מנסה לקנות דרך כרטיס אשראי בבינאנס (Binance) ולא מצליח, כי ישראל לא מאפשרת או משהו כזה.
יש לי שם כבר כסף, שקניתי באשראי לפני כמה שנים. ועכשיו הוא לא נותן.
יש אפשרות לעשות את זה?
יש לי אפשרות לוי פי אן לארה"ב, אם זה יעזור.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מנסה לקנות דרך כרטיס אשראי בבינאנס (Binance) ולא מצליח, כי ישראל לא מאפשרת או משהו כזה.
יש אפשרות לעשות את זה?
כשאתה קונה בבינאנס מטבעות הם נשמרים אצלהם או שצריך ארנק אישי / חיצוני לשמור את המטבעות ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כשאתה קונה בבינאנס מטבעות הם נשמרים אצלהם או שצריך ארנק אישי / חיצוני לשמור את המטבעות ?
אפשר למשוך. אבל ממליץ לך לא להעתסק עם בורסות כאלה . קשה להחזיר את הכסף לבנק. עדיף דרך שירות ישראלי מסודר או קרן סל בבורסה. אין מה לעשות

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות את זה?
יש לי אפשרות לוי פי אן לארה"ב, אם זה יעזו

• הוסף לסימניות
זה באמת משהו חדש מהשנתיים האחרונות (שחברות האשראי לא נותנות לקנות יוצר דרך ביינאנס) אני קניתי בעבר דרכם והיום עברתי לbybit בגלל זה. למרות שהעמלות באשראי גבוהות מאד. עדיף לקנות דרך חברים בפרטי

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות את זה?
לפני מספר שנים מכרתי את התיק בבינאנס (סכום נמוך) ואחרי העברה לחשבון בבנק לאומי קיבלתי טלפון מהבנק מה זה ההעברה הזו. הסברתי להם והסתיים העניין. אבל יכול להיות שזה היה קשור להעברה לארץ מחו"ל שכידוע לי כיום הבנקים עושים הרבה בעיות אם אין אישור רו"ח.

ואגב בינאנס בארה"ב זה אתר אחר מהבינלאומי שלהם. כך שזה לדעתי פחות טוב עם וי פי אן אמריקאי. אם יש לך וי פי אן לסתם מדינה אחרת יכול להיות יותר טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.
למעלה