איך רואים מה יש בקובץ כשהוא סגור?

• פותח הנושא judy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה עושה היגיון שקבצים כבדים הוא לא נותן תצוגה מקדימה

• הוסף לסימניות
זה לא משנה מה גודל הקובץ כיון שהתצוגה מקדימה מראה רק את הדף הראשון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י judy;2198180:
כשיש לי קובץ של ps או ai בתוך תיקיה
אני לא רואה איזה קובץ זה אלא אם כן אני פותחת אותו
איך אני יכולה לראות מה יש בקובץ מבלי לפתוח אותו?

אפשר ע"י תוכנה שהעליתי פה - http://www.prog.co.il/showthread.php?t=281135

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
ביררתי אתמול את הנושא באופן כללי מןל adobe ומסתבר שהסיפור לא כל כך פשוט, עד כדי כך שבגירסא החדשה dc הם שינו את כל העניין של התצוגה המקדימה ובחלק מתתי הגירסאות זה לא נתמך בכלל. כך לדבריהם.

בהחלט אפשר שעל ידי התוכנה שהביא asf זה יעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2202603:
בהחלט אפשר שעל ידי התוכנה שהביא asf זה יעזור.

משום מה בקבצי PDF עובד רק למחצה, צריכים לצמצם הסיבה שפעמים זה כן מציג ופעמים זה לא מציג.

• הוסף לסימניות
לפותחת האשכול, תוכלי להעלות לכאן את שתי הקבצים זה שהוא פותח וזה שלא כדי שנוכל להשוות ?

• הוסף לסימניות
לא משנה איזה סוג קובץ
כל קובץ שהוא ai או ps הוא לא מציג
וjpeg ו pdf כן

צרפתי דוגמאות לקבצים שהוא לא מציג

אבל בעזרת ה bridge אני כן מצליחה לראות
כך שמבחינתי הבעיה נפתרה....

קבצים מצורפים

• Splash03.ai
    KB 632.9 · צפיות: 24
  • Splash05.ai
    KB 346.5 · צפיות: 22
  • 0236937 - כסף copy.psd
    5.7 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אני התכוונתי לpdf אבל באמת פותחת האשכול דיברה על משהו אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה