איך שנוכחות של החרדים בצוות משפיעה על אחינו הטועים

• פותח הנושא s976
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הערה חמודה של בחור תל-אביבי שקיבלתי על הPR שלי
1643895624426.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שיתוף - לביקורת החרדים והתקווה
החרדים הם התקווה של האנשים השפויים במדינה

התוכן הבא הוא תוכן שקראתי במאמר שהתפרסם וקיבלתי רשות להעביר הלאה, עם עריכה קלה שלי.

החרדים הם התקווה.

איך שזה נראה, המדינה נמצאת בשפל, ולאט לאט אנו רואים שהיא נשענת על קנה רצוץ.

כוחות עלומים לקחו לעצמם בעלות על המדינה, אנחנו לא יודעים מי הם, אנחנו מרגישים אותם:
בפינוי של ישוב ביו"ש, לדוגמה, חייל התבטא נגד הריסת ביתו וצה"ל הודיע שהחייל יטופל.

אתם מבינים?

בגלל שאתה חייל אסור לך להתבטא גם בנושא חשוב מאוד מבחינתך.
אתה, מבחינת הצבא, כלום.

אם אתה כלום, בפני מי אתה צריך להתכופף? בפני הראש? מי זה הראש? היכן הוא?
בפני חוקים? איזה חוקים? מי אחראי עליהם?
*
זה לא מוסד רבני ש'כופה את דעתו' בשם התורה, שחוקיה חוקי חיים.
אלא מדובר במוסד צבאי שכופה את דעתו בשם האויר. הכלום.
*
וזה הצבא שהתעלם מהתצפיתניות.
שלא מסכים לחייליו להגן על עצמם בגלל 'טוהר הנשק' (אני ממש בעת טוהר הנשק אבל לא במחיר חייו של יהודי).
זו מערכת שלמה, לא ברורה, שגם ביבי (גם הוא לא ממש קשור לעם, בדרכו) לא יודע לתפעל, כי הדלתות שם סגורות, נכנעות בפני אל זר.
מי זו הישות המסתורית שהצבא והמדינה כפופים רח"ל כלפיה?
לא ידוע.

אבל צבא כזה ומדינה כזו שעובדים את האויר,
צריכים כח שמאמין בבורא כדי לצאת מהבוץ.
ברגע שהצבא והמדינה יכנעו לפני הבורא, הכל ייעשה פשוט מאוד.
ואז יהיה שלום בארץ.
*
וזה הכח של העולם החרדי, שבסיעתא דשמיא מסרב להיכנע לאוויר, ומצפה למלכותו השלמה של ה' בעולם.
*
איך המדינה תפסיק להיכנע לאוויר ותתחיל להיכנע לבורא עולם?
1. דעת תורה
2. הקשבה לאזרחים
3. להקים מערך של פקידים מסורים ואכפתיים
4.בהירות לגבי המטרה ומציאת דרכים להגיע לאותה מטרה.
5. הגשמה עצמית ולתת סמכויות אמתיות לכל אזרח לפי הכשרון שלו.
ועוד ועוד...

ויותר מכך: אין יותר היררכיה ואין הסתרה.
יש בהירות בהכל.

אין כזה דבר אזרחים שעובדים קשה למען מנהיגים.
יש כזה דבר שיוויון מלא ומציאת תעסוקה איכותית לכל אחד.
באופן שכל אזרח יזכה להשפיע ולקבל פרנסה יציבה.
@הכלבויניק @הדוויג
אשמח ממש להבין אחת ולתמיד איך עובד האלגוריתם הזה;
כל הקידום מאמרים בתצוגת הפרונט של האתר, לפי מה זה מקודם, תאריך? אבל מלא פעמים צצים לי מאמרים עתיקים בפרונט?
האם כמות הצפיות / ליוקים משפיעה?
האם זה קשור גם למשתמש עצמו? כלומר, כשאני נכנסתי מניק אחר שיש לי פה, נוכחתי לראות שהתצוגה כוללת מצעד ארכיוני עתיק,
ומנגד, באופן רגיל זה כן מראה לי את המעודכנים יותר- בניק הזה שהוא שימושי יותר.
ואל תחפרו לי עכשיו על ניקים וכו'

בקיצור, אודה מאד לתשובה מחכימה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה