דרוש מידע איכילוב או תל השומר?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ילדת שם בזמן האחרון?
איך היחס?
ואיך המחלקה?
יש ביות? מלא? חלקי?

אשמח מאוד למידע
תודה!

• הוסף לסימניות
אמנם כבר עבר שנתיים, אבל ילדתי בתה"ש ונהנתי מאוד מכל הבחינות. מבחינת הביות - אין אופציה בלי ביות כלל או חלקי או מלא.

• הוסף לסימניות
יש לי אחות וגיסה שילדו בתל השומר.
הבנתי שיש שם שינוי מהותי מאד בכל הקשור לאוכל המהודר וליחס לנשים חרדיות.
המקצועיות שם היא דבר ידוע, אבל זה היה תמיד על חשבון דברים אחרים.
טוב שהם הבינו עם מי יש להם עסק...
ביות מלא או חלקי - זה עניין של בחירה.

• הוסף לסימניות
יש לי אחות וגיסה שילדו בתל השומר.
הבנתי שיש שם שינוי מהותי מאד בכל הקשור לאוכל המהודר וליחס לנשים חרדיות.
המקצועיות שם היא דבר ידוע, אבל זה היה תמיד על חשבון דברים אחרים.
טוב שהם הבינו עם מי יש להם עסק...
ביות מלא או חלקי - זה עניין של בחירה.

שמעתי לאחרונה שהשתפר שם היחס ולכן אני מתעניינת
יש עוד מישהו שחוותה או שמעה על שינוי לטובה?
ויש אופציה לשים את הילד בתינוקיה בכל שעה?

• הוסף לסימניות
ילדתי באיכילוב לפני שנה ורבע -

נהניתי מאד מהלידה עצמה ומהטיפול שלפניה -הצוות היה מקצועי מאד וראו את זה בכל שלב!

התמזל מזלי וקיבלתי אחות דתיה במיון יולדות וגם מיילדת דתיה בחדר לידה, הן היו ממש מקסימות ומאד הבינו והתחשבו וזה מאד תרם לי והרגשתי מאד בנח.
גם המרדים היה מקצועי ומתחשב, אמנם חיכיתי לו קצת אבל זה טבעי... (סתם דגו' הוא נתן למלווה שלי להשאר בחדר אפילו שזה נגד הפרוטוקול, כי הוא ראה שהייתי כאובה ברמה של עילפון :( )

בכלל הם מאד מאד התחשבו בי, העלו אותי לחדר לידה לפני אחרות שהגיעו לפני כי הייתי במצב כאוב הרבה יותר מהן...
(אולי אחרות יראו בזה יחס לא הוגן, לדעתי זה צודק לשפוט לפי המצב שבו היולדת נמצאת.. ואני ממש לא מאלו שצועקות וצורחות ולכן שמים אליהן לב. להפך, שתקתי ולא הוצאתי הגה, הן פשוט באמת היו רגישות וקשובות.)

לגבי המחלקה - הרבה פחות נהניתי.. היא הייתה ישנה ודי מגעילה, רוב האחיות היו לא משהו (למרות שהיו כמה מקסימות) , והחוויה מהשותפות לחדר לא תמיד הייתה מדהימה (רעשניות, לא נקיות, וכו'...אבל זה דבר שיכול לקרות בכל מקום, אבל אולי כשיולדים במעייני עם ציבור רק משלנו - פחות נופלים עם השותפות לחדר. לא יודעת..)
(אגב, שמעתי שמועות ששיפצו שם.. כדאי לבדוק כי זה משנה את התמונה)

לגבי ביות הבנתי שיש את כל הביותים האפשריים, תלוי בהחלטה של היולדת. הם מאד גמישים!
מבחינת אוכל - הארוחות בבוקר ובערב הן מהדרין , בצהריים מקבלים חמגשית מהמסעדה היהודית, סה"כ חביב...

דווקא מהתינוקיה התרשמתי מאד לטובה, האחיות שם היו מתוקות והיה נראה שאכפת להן באמת מכל תינוק ומכל יולדת.

שיהיה בהצלחה בכל החלטה, ושילך בקלות ובבריאות:)

• הוסף לסימניות
ויש אופציה לשים את הילד בתינוקיה בכל שעה?

כשרציתי להכניס את התינוק לתינוקייה במהלך היום הכנסתי, רק שהם בקשו לא להשאיר אותו כל הזמן. בלילה- מאחר וילדתי בניתוח והיה קשה לי לקום בשניה שהתינוק התחיל לצייץ, השארתי אותו בתינוקיה והם התקשרו אלי כשהוא בכה ואז הביאו אותו אלי, ובינתיים אני הספקתי לקום .

• הוסף לסימניות
תל השומר-
יחס חם ודואג ומכבד בכל לשון..!
מקצועיות -זה שם דבר. (במיוחד בקיסרי)
אוכל - על רמה וזה בהחלט משהו של השנה האחרונה, יש שם מגון רחב ומהודר של ארוחות ליגה.

• הוסף לסימניות
בשום אופן לא איכילוב
היחס לחרדיות שם בחדרי לידה מתחת לכל ביקורת הכל ישן ובתינוקיה יש אחיות לילה שלא הייתם נותנות להם רגע את הילד
אני הייתי גם בתל השומר ונשאר לי טעם של עוד...

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג אם עדיין קים שם השירות של מילדת פרטית? בתל השומר?

• הוסף לסימניות
היינו פעמים השנה באיכילוב ב"ה(עם בנותי)
נהנינו מאד מהצות בחדר הלידה
הן מהאנושיות והן מהאחריות והמקצועיות.
לא הייתי מגדירה את המחלקה כ"מגעילה"
אם כי איננה חדישה אך עדין מאורגנת ונקיה.
חברת חדר זה ענין של מזל -דוקא היתה חרדית ולא מתחשבת דיה

• הוסף לסימניות
בשום אופן לא איכילוב
היחס לחרדיות שם בחדרי לידה מתחת לכל ביקורת הכל ישן ובתינוקיה יש אחיות לילה שלא הייתם נותנות להם רגע את הילד
זו הכללה לא נכונה בעליל
גם אם החוויה שלך היתה שלילית, היא אישית שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה