כללי אילוסטרטור

• הוסף לסימניות
האם אחרי שלמדנו על התוכנות אילוס' פוטושופ ואידיזיין באנגלית

אתם עוברים לעברים או שנשארים באנגלית כמו שלמדתם.

תודה לכל המשיבים

• הוסף לסימניות
לפני שלמדתי לא הייתי מסוגל לעבוד על אנגלית היום אחרי הלימודים אני לא מסתדר בעברית רק באנגלית.

• הוסף לסימניות
מומלץ להשאר על האנגלית.

• הוסף לסימניות
כל המדריכים עובדים על התפריט הלועזי, ובנוסף בעברית לפעמים יש באגים (באקשנים וכו'). חבל לעבור. חוצמזה, אנגלית "טכנית" היא חובה למי שמתעסק בזה...

• הוסף לסימניות
חוץ מזה שאדובי כבר הפסיקו לתרגם את התוכנות שלהם מזמן, נראה לי מ CS5

• הוסף לסימניות
רק אנגלית.
לעברית אני קוראת עברית /של חרשים....

• הוסף לסימניות
אני רק אנגלית
קשה לי להסתדר בתוכנות בעברית.:)

• הוסף לסימניות
אוקיי
תודה לכולכם

כעת שאלתי הבאה

אני צריך להגיע עבודת גמר עטיפה של משהו חטיך וכוד' לצור באילוס'
למשהו יש לתת לי איה רעיון (לשלוח לי דגומא)

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חץ גראפיק;1355229:
אוקיי
תודה לכולכם

כעת שאלתי הבאה

אני צריך להגיע עבודת גמר עטיפה של משהו חטיך וכוד' לצור באילוס'
למשהו יש לתת לי איה רעיון (לשלוח לי דגומא)

תודה רבה

המכולת השכונתית מלאה עם דוגמאות...

• הוסף לסימניות
העברית באדובי כ"כ משובשת, שעדיף כבר לעבוד על האנגלית

• הוסף לסימניות
להישאר רק על אנגלית!
שום מקום עבודה לא מחזיק תוכנות בעברית, ורב האנשים המקצועיים שתתיעץ איתם בהמשך הדרך ידברו במונחים באנגלית.

תוכנות בעברית זה לחובבנים בלבד.

• הוסף לסימניות
שאלה באותו עניין-
קניתי בעבר תוכנות CS3 ומיד אח"כ הוציאו CS4 וקבלתי את הגרסה של CS4 בעברית, ועד היום לא החלפתי, האם כדאי להחליף ל4 שהוא יותר מתקדם אבל בעברית, או להשאר על CS3 באנגלית?

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי ניתן להתקין את התוכנות בעברית או באנגלית - בוחרים את השפה לפני ההתקנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה