כללי אילוסטריטור- אין די זכרון להשלמת פעולה

• הוסף לסימניות
בייצוא לתמונה זה מה שהוא נותן לי.
איך אני מסדרת את זה?
יש לי זכרון 16 ג'יגה במחשב ומספיק מקום בהארד דיסק

• הוסף לסימניות
שמירה לPDF ופתיחה בפוטושופ ניסית?

• הוסף לסימניות
זה קורה לי לעשרות בכמה מחשבים. אשמח לשמוע פיתרון. (חוץ מלסגור את התוכנה ולפתוח מחדש, דבר שגם לפעמים חבל כי הוא גם לא נותן לשמור ברגיל).

• הוסף לסימניות
קרה לי בתוכנות אחרות,
ונאמר לי שזה בגלל שאני לא מכבה את המחשב כמעט בכלל.
כיביתי לזמן מה, הדלקתי והכל חזר לקדמותו.
כנראה כשזה מחומם מדי הוא לוקח הרבה זכרון, כך יצא לנו מבדיקה.

• הוסף לסימניות
הפעלתי את המחשב מחדש. זה בכלל לא קשור לזה. אני רוצה לפתור את הבעיה הזאת ספציפית.
דרך פוטושופ עזר.

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה קשור להגדרות במחשב שאפשר לשנות - בעבר מישהו בפורום הזה כתב על זה , כרגע איני ליד ההפניה לזה שאגיע הביתה בערב אחפש זאת.
אם שכחתי שלחו הודעה בפרטי

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה קשור להגדרות במחשב שאפשר לשנות - בעבר מישהו בפורום הזה כתב על זה , כרגע איני ליד ההפניה לזה שאגיע הביתה בערב אחפש זאת.
אם שכחתי שלחו הודעה בפרטי

אשמח אם תביאי לי פתרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה