אילוסטריטור לא פותח לי קבצים ... אנא עזרו לי דחוף!!

• הוסף לסימניות
זה מה שהוא כותב לי.
יש לכם דרך לעזור לי?
תבורכו!!

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי הכונן שלך מדי מלא...ככה זה נראה לפי התרגום

• הוסף לסימניות
הגאונית עזרה ראשונה:
תסגור את ההודעה הזאת ותגדיל את החלון של התוכנה עם העכבר לא עד כל הגודל של המסך.
תגרור פנימה את הקובץ שאתה רוצה לערוך כעת וזה יעבוד לך.

• הוסף לסימניות
קודם כל, תודה רבה!
אני ממש בהלם מהענות והרצון לעזור. תזכו למצוות.
לצערי הבעיה לא נפתרה, והכונן שלי לא מלא בכלל, העיצה של למדן וידען לא כ"כ עוזרת כי היא פותחת את הקובץ בצורה לא טובה וא"א לעבוד עליה כך.
אשמח לעוד תגובות...
ושוב תודה רבה מאוד, אתם חוסכים לי כסף -אחרת היייתי צריך לשלם לטכנאי שיבוא הביתה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגאונית;n5067488:
קודם כל, תודה רבה!
אני ממש בהלם מהענות והרצון לעזור. תזכו למצוות.
לצערי הבעיה לא נפתרה, והכונן שלי לא מלא בכלל, העיצה של למדן וידען לא כ"כ עוזרת כי היא פותחת את הקובץ בצורה לא טובה וא"א לעבוד עליה כך.
אשמח לעוד תגובות...
ושוב תודה רבה מאוד, אתם חוסכים לי כסף -אחרת היייתי צריך לשלם לטכנאי שיבוא הביתה

העצה של למדן וידען וידען נכונה ומעולה
מה לא נפתח בצורה טובה?
אין סרגלים?
תשחזרו מתפריט הWINDOW....

סך הכל החלון קטן תגררו מהפינה התחתונה בצד ימין תגדילו שם את החלון וכל הקבצים נפתחים

זה אני יצרתי את הבעיה במחשב שלי
כדי להראות לך שזה סה"כ הפתרון

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    ללא שם.jpg
    KB 22.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תודה!
זה עזר לי! העניין הסתדר.
אין מילים להודות, רק לאחל, שתמיד תהיו מן המסייעים והעוזרים ותבורכו מפי עליון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה