כללי אילוסטרייטור בלנד טול

• הוסף לסימניות
האם משהו יודע איך אני יכולה לעשות למשל בין שני ריבועים או כדורים אחד קטן ואחד גדול
הדרגה אבל שהרווחים יהיו תמיד שווים

• הוסף לסימניות
לאחר ביצוע הבלנד, לחיצה כפולה על כלי הבלנד. בשיטה- method יש לבחור את השיטה השלישית- מרחק קבוע, ואותו להקליד בשדה.

• הוסף לסימניות
להבנה מושלמת

רציתי לדעת אם הבנתם מה שאלתי
פשוט אני לא מוצאת את ההגדרה הזאת באילוסטרייטור אצלי CS3
לכן אני מעלה דוגמא
אני רוצה שיהיה רווח שכל הקצוות של הנקודות יגעו זה בזה

קבצים מצורפים

• הזהרו.jpg
    KB 26.6 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
נראה לי שאין אפשרות כי הכל נמדד מנקודת האמצע של האובייקט ולא מהצד
לכן אם זה בקו ישר האפשרות זה לעשות אקספנד ואז להצמיד בALIGN
אבל בצורה כמו שהעלתם שיישאר בצורת קשת אז
האפשרות היא ליישר אותם ולעשות צורה של קשת עם אובייקט רגיל ולעשות עיוות
בenvelope distort

• הוסף לסימניות
לכן אם זה בקו ישר האפשרות זה לעשות אקספנד ואז להצמיד בALIGN

איך עושים את זה בקו ישר שהם יהיו צמודים מאד?

• הוסף לסימניות
באליין יש אפשרות ALIGN TO KEY OBJECT בחלונית להקליד 0 וללחוץ על האייקון
שצבעתי בתמונה
צפה בקובץ המצורף 76544

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 33.2 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה