את מתכוונת ל-scale-tool, שבסרגל בצד? (אצלך זה למעל?)נכתב ע"י mina;747578:כרגע התוכנה לא פתוחה אצלי, כך שאני כותבת מהשערה:
לכאורה, בחירה של כל האובייקטים והגדלה דרך האחוזים בסרגל הכלים שנמצא למעלה תביא את התוצאה הרצויה.
שווה בדיקה.
זה בדיוק מה שאני לא רוצה.נכתב ע"י צברית;747592:אם הבנתי את כונתך....
בחירה של כל האוביקטים,
תחזיקי מקש SHIFT+ALT ואז להגדיל ע"י גרירה עם העכבר של אחת הפינות.
אבל קחי בחשבון שגם הרווחים בין האוביקטים יגדלו.
נכתב ע"י coolpix;747671:אני לא יודעת אם זה יעזור עדיין, אבל יש אפשרות כזאת באילוסטריטור,
תבחרי את כל הפריטים הרצויים
בתפריט- object - transform- transform each
הוא מגדיל כל אחד לבד, הכל נשאר במקום,
ויש שם אפשרות להגדיר את האחוזים וכו..
בהצלחה.
נכתב ע"י coolpix;747671:אני לא יודעת אם זה יעזור עדיין, אבל יש אפשרות כזאת באילוסטריטור,
תבחרי את כל הפריטים הרצויים
בתפריט- object - transform- transform each
הוא מגדיל כל אחד לבד, הכל נשאר במקום,
ויש שם אפשרות להגדיר את האחוזים וכו..
אין צורך לעבוד אחד אחד.
בהצלחה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים