כללי אילוסטרייטור וסיפור שינוי הגדלים - מותחן רב עלילות...

• הוסף לסימניות
הכל התחיל ביום בהיר בו שיחזרתי ללקוח לוגו באילוסטרייטור. הלוגו, כיאה ללוגואים הקדומים, היה מורכב מעבודת עט מדוייקת ופרטנית שיצרה את הלוגו הנדרש. סגנון הקו של העט הוגדר בחלק מהמקרים כסגנון "רגיל" ובחלק מהם כמברשת שתאמה לציור הלוגו המקורי (שהגיע בגודל בול, למי שמאוד סקרן...).

כעת, כשאני מעוניינת להגדיל או להקטין את הלוגו החדש, כולו משתבש.
אם אני מקטינה - הקווים נהיים עבים ללא פרופורציה, אם מגדילה, בדיוק להיפך...
ככל הנראה, אמורה להיות איזושהיא פקודה שתמיר את הקווים והמברשות לצורות, רק שאני - לצערי הרב - לא מוצאת אותה...

מאוד מאוד יכול להיות שזו שאלה של טירונים, אבל בדר"כ אני לא עובדת עם אילוסטרייטור בשלב שמעבר להכנת הלוגו...

אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לאתר את הפקודה ולסיפור הזה יהיה סוף טוב... :)

• הוסף לסימניות
אם אינני טועה, צריך לבחור את הכל,
לגשת ל
object

expand

• הוסף לסימניות
אוי גם אני לא יודעת, באמת מענין, בקורל יש פקודה פשוטה מאוד לזה

• הוסף לסימניות
טוב נראה לי שמצאתי - expand appearance.
תודה על ההקשבה והעזרה...

ראיתי שצריך לעשות קודם כך ורק אחר כך יש אפשרות של Expand רגיל (זה הדבר הראשון שניסתי והוא לא היה זמין...)

(הסיפור הכיל עוד כמה פרקים יותר מעניינים ומעצבנים אבל חסכתי ממכם והוצאתי את כל העצבים בצורת השאלה...)

• הוסף לסימניות
רגע, רגע יש עוד פקודה והיא
דאבל קליק על הscale tool ולסמן וי scale stroke & effect

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 109 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
יש משהו שהפקודה של די וי די נוחה יותר
כי אחרי זה את משחקת בעובי הקו כרצונך וכו'
ובפונט אם יש לך

כשאת הופכת לצורות אז שינוי פרופורציה, סגנון מברשת וכו'
הוא מסובך לעיתים.

בכ"א תשמרי לך לוגו בלי אקספנד.

• הוסף לסימניות
הפקודה של די וי די היא הנכונה משום שהיא שומרת על כל תכונות האובייקטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;404584:
רגע, רגע יש עוד פקודה והיא
דאבל קליק על הscale tool ולסמן וי scale stroke & effect

אכן.
רק כשמעבירים לוגו ללקוח חובה לעשות expand כי לכו תדעו מה הוא עלול לעשות עם זה, או מה עלול גרפיקאי אחר/בית דפוס כלשהו לעולל ללוגו התמים והמסכן.
על כל פנים תמיד לשמור קובץ "חי" לצורך שינויים ועדכונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה