כללי אילוס': איך אני עורכת צבע של מילוי וקו של צורה שהמרתי למסגרת מלל?

• פותח הנושא om
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא הצלחתי. אפשרי?
תודה.

• הוסף לסימניות
כמו כל אוביקט לא אמורה להיות כל בעיה

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות. לא מוצאת איפה אני מגדירה את זה שהשינוי ישפיע לי על המסגרת ולא על הטקסט.

• הוסף לסימניות
אולי את עומדת על הגדרה של קו ולא של מילוי?

אולי תעלי תמונת מסך עם ה’אפירנס’ פתוח ונוכל יותר לחשוב למה

• הוסף לסימניות
תמונת מסך. לא משנה איפה אני עומדת ב'אפירנס', זה משנה לי את הטקסט ולא את הצורה.
היא היתה צורה עם עם גבולות ואחרי שהכנסתי בה טקסט נראה שאינה ניתנת לעריכה. האם הייתי אמורה לעשות זאת בצורה אחרת?
תודה.

קבצים מצורפים

• תמונת מסך אילוס.jpg
    KB 251.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
תתפסי כמה נקודות של הצורה ואז יופיעו לך הגדרות של הצורה ולא של המלל ותגדירי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;880167:
כנ"ל
עם החץ הלבן, ומספיק אפי' נק' אחת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;880167:

אכן כך.
תודה ענקית!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה