כללי אילוס. שאלה דחופה!

• הוסף לסימניות
למדוד גודל של ריבוע: הטרנספורם נותן את המידות - לא כולל את ה סטרוק
ואני רוצה דחוף את המידות עם הסטרוק.
אני גם רוצה לשנות לדוגמא: שיהיה אורך 5.5 ס"מ ושזה כבר יכלול את הסטרוק.
דחוף דחוף!
חוצמיזה, האם יש דרך למדוד את הרווחים בין הריבועים שיהיו שווים ל 1.5 מ"מ. לא align and distribute אלא שגם כאשר הריבועים שונים בגדלים, שהרווח תמיד יהיה 1.5מ"מ
תודה!!

• הוסף לסימניות
תצייני את הסטרוק כמסגרת פנימית- בסרגל הסטרוק יש ציור שמראה כמה אפשרויות, חיצוני, אמצעי, ופנימי. תסמני את הפנימי ויהיה לך גודל מדוייק.

• הוסף לסימניות
איזה כיף לי!
אני מתה על פרוג!
אבל למה אני לא מוצאת את מה שאת מדברת...
אולי תשלחי לי print screen?
תודה לך!

• הוסף לסימניות
הנה - - -

קבצים מצורפים

• stroke.jpg
    KB 62.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י koShir;68792:
חוצמיזה, האם יש דרך למדוד את הרווחים בין הריבועים שיהיו שווים ל 1.5 מ"מ. לא align and distribute אלא שגם כאשר הריבועים שונים בגדלים, שהרווח תמיד יהיה 1.5מ"מ
תודה!!

לא הבנתי, מה לא טוב ב distribute spacing?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 406 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אין !
אתם גדולים!
אלפי תודות!!
ובכן,
אני עובדת בcs זו התוכנה החוקית me שיש לי
ואין לי את האופציה שלסטרוק פנימי.
הורדתי באנגלית בלבד cs 2 אני יכולה לשחק עם שניהם יחד?? הקובץ מלא בטקסט בעברית??

ובנוגע לdistribute... אה לא שמתי לב לאופציה שם למטה.. תודה!!!!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אפשר להיעזר באופציה בcs2 ואח"כ להעביר אותה לcs?
האופציה: לתת סטרוק פנימי לאובייקט. אם יש אפשרות בCS אשמח לדעת עליה

• הוסף לסימניות
אני לא מאמין שלא היה את זה בCS
Object - Path - Outline Stroke
ולהעביר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה