אילוף מקקים

• הוסף לסימניות
זכור לי שהיה מנצח תזמורת רוסי מפורסם מאוד, שאילף בע"ח כולל מקקים לרקוד לצלילי התזמורת [לא זכור לי אבל אולי קרקס?]
מישו יודע פרטים?
בתודה!

• הוסף לסימניות
זה נשמע טוב. אם תמצא תעביר לי גם את התווים אני רוצה לנסות בבית (של השכנים)
אני מצטער, לא היה לי זמן לרדת לעומקו של ענין. אז קודם כל זה לא חכמה. לצליל הססססס שלK600 הם גם רוקדים עד מוות.
רוסי אמרת? טוב כנראה אתה מתכוון לאנטובלי מקקוב, את הסחורה הוא מצא בבית של חבר - ניקיטה לוטוב.
תעדכן מה קורה.

• הוסף לסימניות
יש אנשים שאין להם תקנה!
אתה פותח אשכול שלהם וחזקה עליך שלא תפסיק לחייך ואח"כ לחשוב: רגע, אולי הוא התכוון ברצינות? :rolleyes:

אתה רוצה שיבוא ויוציא אותם מביתך כמו החלילן מהמלין????
רק תדאג לשלם לו יפה אחרי זה כדי שלא יתנקם בך....

:):):)

• הוסף לסימניות
זה אמנם מצחיק, אבל נא לא לזלזל או להגעל, מדובר על איש מוסיקה מוערך, והוא המטרה, למי שלא חשב, או רצה לחשוב קצת אחרת,

• הוסף לסימניות
:D
נכתב ע"י אברימי;276221:
זה נשמע טוב. אם תמצא תעביר לי גם את התווים אני רוצה לנסות בבית (של השכנים)
אני מצטער, לא היה לי זמן לרדת לעומקו של ענין. אז קודם כל זה לא חכמה. לצליל הססססס סל K600 הם גם רוקדים עד מוות.
רוסי אמרת? טוב כנראה אתה מתכוון לאנטובלי מקקוב, את הסחורה הוא מצא בבית של חבר - ניקיטה לוטוב.
תעדכן מה קורה.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
חזק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה