תקשורת אילו מכשירים סלולריים כשרים עובדים עם דור 4

• הוסף לסימניות
מכשיר דור 4 גם קיבלתי הודעה קולית שעתיד להחסם הסים חדש
שאלתי מוכר טלפונים,אמר לי שכרגע יש בלגן אחד גדול בהמון טלפונים ,יחסם רק דור 2.

• הוסף לסימניות
מכשיר דור 4 גם קיבלתי הודעה קולית שעתיד להחסם הסים חדש
ההודעה הקולית נשלחה אל כלל המנויים בלי קשר לפלאפון שהם מחזיקים, זאת כדי שידעו לרכוש מכשירים מדור 4 ומעלה בלבד
שאלתי מוכר טלפונים,אמר לי שכרגע יש בלגן אחד גדול בהמון טלפונים ,יחסם רק דור 2.
בקישור שהובא למעלה כתוב בבירור שגם דור 3 ייסגר, כנראה המוכר ההוא תקוע עם סטוק של דור 3...
פה יש את כל המידע

• הוסף לסימניות
רכשנו 2 פלאפונים של דור 4 ביום שישי. אתמול בבוקר קיבלנו הודעה בשני הקוים שהסים הולך להיחסם בגלל התקנות החדשות של דור 3. אחר הצהריים נחסמו 2 הטלפונים לשיחות. זה שקנינו אצלו את הפלאפונים אמר לנו להעביר את הסים לסים 2. העברנו ויש שיחות.
היום בבוקר שוב קיבלנו את ההודעות האלו ופלאפון אחד נחסם לשיחות. כנראה עוד מעט גם השני ייחסם...
מישהו יודע מה עושים??
תודה!

• הוסף לסימניות
רכשנו 2 פלאפונים של דור 4 ביום שישי. אתמול בבוקר קיבלנו הודעה בשני הקוים שהסים הולך להיחסם בגלל התקנות החדשות של דור 3. אחר הצהריים נחסמו 2 הטלפונים לשיחות. זה שקנינו אצלו את הפלאפונים אמר לנו להעביר את הסים לסים 2. העברנו ויש שיחות.
היום בבוקר שוב קיבלנו את ההודעות האלו ופלאפון אחד נחסם לשיחות. כנראה עוד מעט גם השני ייחסם...
מישהו יודע מה עושים??
תודה!
באיזה חברה?
ואיזה פלאפון?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה עושים??
תודה!

צריך לשנות IMEI ל IMEI שתומך דור 4
תשאל את המוכר איך עושים את זה

קרה לי גם בשבוע שעבר
עם אותו המכשיר 4*4
באותה חברה - פרטנר.

אתמול מישהו מהחברה של אסקולס החליף לי IMEI
ועכשיו קרה שוב
יש למישהו פתרון ??

הם טוענים שזו בעיה של פרטנר
ופרטנר טוענים שהמכשיר אצלם אינו מוגדר כדור 4 .

(קרה לי גם לפני כשבוע וחצי אצל המכשיר ITOP
גם שם החלפנו IMEI ולאחר כמה ימים נחסם שוב
החזרנו את המכשיר לחנות ולקחנו את ה4*4 שגם הוא עם אותה בעיה)

• הוסף לסימניות
קרה לי גם בשבוע שעבר
עם אותו המכשיר 4*4
באותה חברה - פרטנר.

ועכשיו קרה שוב
יש למישהו פתרון ??

מה המספר שיש כרגע על המכשיר ?

• הוסף לסימניות
קרה לי גם בשבוע שעבר
עם אותו המכשיר 4*4
באותה חברה - פרטנר.

ועכשיו קרה שוב
יש למישהו פתרון ??

בינתיים החלפנו IMEI ועובד חזרה. מקווה שלא ייחסם שוב...

• הוסף לסימניות
בכל אופן ממה שאני רואה בפועל אצלי
רק בהוט מובייל עובד דור4 לשיחות

• הוסף לסימניות
אולי מישהו ידע להדריך אותי למי לפנות.....
יש לי מכשיר פירסט פון עם 2 סימים
לפי מה שזכור לי כשקניתי המוכר אמר לי שסים חד הוא דור 3 וסים שני הוא דור 2
עד לפני כמה חודשים שתי הסימים עבדו מעולה, אך מאז הוצאתי את הסים השני והשתמשתי בו בטלפון אחר, כרגע מנסה להחזיר אותו לטלפון שלי והוא פשוט לא מזהה אותו,כאילו כלום.
מדגישה שעד פסח הוא היה במכשיר הזה.
שני הסימים הם של גולן.
מישהו יודע למי עלי לפנות כדי לטפל בזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה