אילו פורמטים נתמכים ע"י פרמייר בגירסה 6

• הוסף לסימניות
לראשונה אני מנסה לערוך על גירסה 6 של פרמייר. ניסיתי להעלות קובץ בפורמט AVI והוא כתב שאינו תומך בסוג קבצים זה.
רק כשהמרתי לפורמט MOV הוא הואיל בטובו לקלוט את הקובץ אך כשהנחתי אותו על הטיים ליין הוא מנגן אותו בהשהייה של כמה שניות באופן שלא ניתן לערוך כך.
יש מישהו שמכיר את גירסה 6 ויכול להנחות אותי מה עלי לעשות ?

דרך אגב המחשב חזק מספיק, וודאי שזה לא מחמת חומרה חלשה.

• הוסף לסימניות
איזו חבילת דרייברים מומלצת להתקנה ?

----

• הוסף לסימניות
התכוונת מקודדים, אבל זו לא הבעיה, הסיבה שזה לא עובד משום שהתוכנה לא ברשיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1488536:

שטיות, תוכנה בלי רשיון עובדת בדיוק כמו תוכנה עם רשיון
אולי מותקן לו תוכנה שלא פרוצה כמו שצריך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1488536:

שמעתי על זה בשבוע שעבר. זה נכון / מוכח? היה נראה לי מוזר.

• הוסף לסימניות
הענין הוא בפריצה.

• הוסף לסימניות
אני המרתי את הקובץ ל MP4 והוא התחיל להגיב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איילת 100;1488570:
שטיות, תוכנה בלי רשיון עובדת בדיוק כמו תוכנה עם רשיון
אולי מותקן לו תוכנה שלא פרוצה כמו שצריך

לזה הייתה הכוונה, רק שלדבר על תוכנות פרוצות אסור בפורום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה