דרוש מידע איל ללמד ילד בן 4 ניקוד

• הוסף לסימניות
אשמח לעצה דחופה
הבן שלי בן 4 לומד בחיידר ניקוד
והוא לא מצליח לקלוט את זה בכיתה כבר רצים והוא די בפיגור.
מרוב שהוא מתוסכל כבר לא מוכן לשבת ללמוד
אם יש למישהיא רעיון איך אפשר לעשות לו את בצורת משחק או משהו נחמד אשמח לרעיון.
) אין צורךצלכתוב שהוא קטן ומה בוער כי כרגע הילד חובה תסכול שהוא בפיגור בכיתה(

• הוסף לסימניות
יש את התוכנה של רידובר שמלמדת קריאה עם ניקוד
במשחקי מחשב
הרבה מורות מתקנות משתמשות בזה
כדאי לנסות!

• הוסף לסימניות
מומלץ הוראה מתקנת.
יתכן שזה יושב על קש"ר, ואם אין לכן נסיון בזה יהיה קשה לכם לפענח את הטריגר ולעזור לו באמת.
תבררו בחיידר אם יש להם.

• הוסף לסימניות
דיברת עם הרב'ה? אולי הוא יכול לעזור?
ובהרבה חיידרים יש מורה מתקנת שמוציאה ילדים בזמן החיידר לתגבור. זה מאד נוח.

• הוסף לסימניות
אולי יוכל לעזור לך- אני קניתי במשנת יוסף את הספר "קל לי לקרוא"
אני לא חושבת שזה מלמד יותר טוב את הניקוד עצמו.
אבל אחרי כל ניקוד יש רשימת מילים (עם ציורים) שהילד כבר יכול לקרוא.
לבן שלי זה נותן ממש דחיפה שהוא מרגיש מיד שהוא לומד באמת לקרוא, ושווה לדעת עוד ניקוד...

• הוסף לסימניות
גיל 4 זה גיל ממש קטן !
זה גיל שלומדים אותיות !

• הוסף לסימניות
ספר ״מסורת״ נמכר בכל חנות,
הספר הישן והטוב,
התרגילים הכי קלים וקליטים,
מועיל ב99% מהמקרים,
אם לומדים לפי הסדר, ברוגע, בלי לחץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה