אימון אישי דרך מכבי שלי

• פותח הנושא YG&K
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הי
האם משהו התנסה בהתעמלות אימון אישי דרך מכבי שלי
זה כדאי?

אשמח לשמוע ממכם
תודה!

• הוסף לסימניות
אחותי עשתה את זה ונהנתה ממש!

• הוסף לסימניות
יש עוד?

• הוסף לסימניות
גם אני ניסיתי, בתור אחת שמצויה בכושר ירוד וממש שונאת להתעמל, זה היה פתרון בשבילי. קיבלתי מדריכה מצויינת שהתאימה את התכנית בשבילי, הגיעה אלי הביתה ו... לא השאירה לי תירוצים.
מאיזו בחינה את שואלת? אני לא רואה איפה יתכנו כאן סיכונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;2135753:
גם אני ניסיתי, בתור אחת שמצויה בכושר ירוד וממש שונאת להתעמל, זה היה פתרון בשבילי. קיבלתי מדריכה מצויינת שהתאימה את התכנית בשבילי, הגיעה אלי הביתה ו... לא השאירה לי תירוצים.
מאיזו בחינה את שואלת? אני לא רואה איפה יתכנו כאן סיכונים.
זה מה שרציתי לשמוע , שזה משתלם, כי אני מתלבטת עם להשאר בשביל זה במכבי שלי

ואם זה מקצועי אז זה נשמע מעולה!

• הוסף לסימניות
אם יש לי מכבי שלי אז זה חינם?
האם היא מגיעה לבית הלקוחה?
תודה לעונות!

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם הייתי נשארת בשביל זה במכבי שלי...
מפגש רגיל דרך אותה חברה עולה 150, וכאן את מקבלת 10 במחיר של 21 כל אחד.
10 מפגשים אינם כל כך הרבה, אבל לי זה התאים.

פלאפונית- אפשר לקבוע היכן שתרצי, רק לא בחדר כושר. לא צריך שום דבר מיוחד בבית, היא תגיע עם כל הציוד הנדרש.

אגב, צריך לשלם מראש ל10 מפגשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;2136066:
לא יודעת אם הייתי נשארת בשביל זה במכבי שלי...
מפגש רגיל דרך אותה חברה עולה 150, וכאן את מקבלת 10 במחיר של 21 כל אחד.
10 מפגשים אינם כל כך הרבה, אבל לי זה התאים.

פלאפונית- אפשר לקבוע היכן שתרצי, רק לא בחדר כושר. לא צריך שום דבר מיוחד בבית, היא תגיע עם כל הציוד הנדרש.

אגב, צריך לשלם מראש ל10 מפגשים.
תודה!
ז''א כל מפגש 10 שקלים ? אם הבנתי נכון..

• הוסף לסימניות
זה כיף מאד עשיתי בחופשת לידה ונהניתי מכל רגע!!!
זה 21 למפגש צריך מראש לשלם על 10
חבל שאי אפשר עוד פעם....

אגב מישהי ביררה אם כבר ממישתי את זה אם אפשר להצטרף לקבוצה?

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת האם מכבי הורידו את ההטבה של מאמן אישי 12 פעמים, במכבי שלי, אז מה הם מביאים במקום, נראה לי שמכבי רק לוקחים יותר ומורידים הטבות בלי ששמים לב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה