דרוש מידע אימייל בפלאפון הכשר?

• הוסף לסימניות
לפני חודשיים התוודעתי לקו טלפון שהוא תחליף למייל, דעתי שזה ממש רעיון טוב, קודם כל זה עולה 10 ש"ח לחודש, אבל זה פצצה של רעיון, כי מי ששולח לי מייל אני מיד מקבל צינתוק, יש לי אפשרות להגיב בכל מקום שאני נמצא בו, אני לא צריך להתסובב עם סמארטפון, ואני לא חייב להיות כל הזמן עם ההגה על המייל במחשב, אני יכול להמשיך לצייר בפוטושופ, ואם מישהו ישלח מייל חשוב (?) אני אקבל צינתוק, יש עוד כמה מעלות, אפשר לשמוע שם שירים (באיכות של הפלאפון שלכם) והוא מקריא גם PDF.
אשמח לשמוע את דעתכם.
אגב, מי שמעוניין להצטרף, שיגיד פה בפורום ואולי אח"כ אעלה את המספר, אין לי אותו עלי, מתנצל.

• הוסף לסימניות
אז הנה המספר:
0795806310
נתמך בקו הכשר (בשביל זה זה מיועד:))
לא לשכוח לשמור אותי כממליץ (לכם זה לא עולה כסף...)
מספר הממליץ שלי הוא: 9161
תודה מראש!
תהנו!!!

• הוסף לסימניות
אז הנה המספר:
0795806310
נתמך בקו הכשר (בשביל זה זה מיועד:))
לא לשכוח לשמור אותי כממליץ (לכם זה לא עולה כסף...)
מספר הממליץ שלי הוא: 9161
תודה מראש!
תהנו!!!
חסום בסלקום.
וטוב שכך

• הוסף לסימניות
חסום בסלקום.
וטוב שכך
נכון, גם בגולן זה חסום, בכל אופן תנסה במספר הבא:
079-5809090 זה עובד בגולן אז אולי ג"כ בסלקום
ב. מאיפה הביטחון לומר שטוב שכך, מה ניסית לפני שזה היה חסום לך?!

• הוסף לסימניות
אני מסכים שצריך חשיבה מרחבית על דור העתיד,
על כך שיתכן ובעוד מס' שנים כל! עניני העולם יתקיימו רק באינטרנט.
אבל וודאי שהכיוון לפיתרון הוא לנתק את האנשים מהאינפוזיה שלא יהיו צמודים לעדכונים מכל סוג שהוא בכל רגע נתון.
די לנו בעצם הקיום של הפלאפונים, שאילולי שהתרגלנו לצורך שבהם, גם אותם היה כדאי לבטל, כיון שהנזק גובר על התועלת.

• הוסף לסימניות
אני מסכים שצריך חשיבה מרחבית על דור העתיד,
על כך שיתכן ובעוד מס' שנים כל! עניני העולם יתקיימו רק באינטרנט.
אבל וודאי שהכיוון לפיתרון הוא לנתק את האנשים מהאינפוזיה שלא יהיו צמודים לעדכונים מכל סוג שהוא בכל רגע נתון.
די לנו בעצם הקיום של הפלאפונים, שאילולי שהתרגלנו לצורך שבהם, גם אותם היה כדאי לבטל, כיון שהנזק גובר על התועלת.
המייל הזה הוא רק קו טלפון, ובאמת שלכל אחד מאיתנו (אני משער) יש כתובת מייל, ואין סמארטפון, אז איך נדע אם קיבלנו הודעה, מה, כל 5 דקות תבדוק במחשב??? גם לשלוח הודעות אפשר דרכו! ולא צריך להסתובב עם מחשב צמוד איתי.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה