אין אין אין חגיגה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;2347280:
רציני?הילדה ירוקה לגמרי עכשיו.

דבורי עכשיו ראיתי שמחקו גם את התגובה שלי עם המחמאות,
אז קבלי שוב:
מקסים :) והיא מהממת!

לא אצלי, אבל אני מניח שהמסך שלי לא מושלם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;2347295:
לא אצלי, אבל אני מניח שהמסך שלי לא מושלם...
איזה צבע אתה רואה פה?

קבצים מצורפים

• צבע.jpg
    KB 24 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
סגול! סתם...
במבט מעמיק את צודקת, ערכתי עכשיו.

• הוסף לסימניות
ילדה מהממת
הפקה מושלמת
הכל משלים ועושה את זה מושלם
כיף לאתי שיש לאמא שלה ידי זהב
הרקע בצבע ורוד?בד?

• הוסף לסימניות
אין אין אין

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם, מאד מפרגן....

נכתב ע"י GolanArt;2347166:
בהחלט עבודה מקסימה, קומפוזיציות ופוזות מושלמות!
לעניות דעתי, המצלמה התבלבלה מכל הוורוד הזה ולכן יש
כמו מסך וורוד על התמונה, וזה משטח מאד את טווח הצבעים.
צריכים פשוט לאזן אותם. דגימה מהאיזור המסומן + מעט וויבראנס,
ואנחנו שם:
(להגדיל).
תודה על ההשקעה, ממש יפה, אולי הייתי עושה משו בין העריכה שלך לשלי, כנראה עניין של טעם

נכתב ע"י נחמי052;2347398:
ילדה מהממת
הפקה מושלמת
הכל משלים ועושה את זה מושלם
כיף לאתי שיש לאמא שלה ידי זהב
הרקע בצבע ורוד?בד?
לא בטוחה שכיף לה, אין לה ברירה :)
הרקע ורוד בהיר

נכתב ע"י RacheliM;2347280:
רציני?הילדה ירוקה לגמרי עכשיו.

דבורי עכשיו ראיתי שמחקו גם את התגובה שלי עם המחמאות,
אז קבלי שוב:
מקסים :) והיא מהממת!
תודה רחלי, ראיתי את התגובה שלך לפני שמחקו-אין עליך!
תודה על הפרגון

• הוסף לסימניות
תמונות מרתקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;2346867:
"קהילת הצלמים" זה פורום צילום מקצועי, אין בו מקום ל"תגובות הקהל" ונושאי השקפה. זה הכלל הראשון להתנהגות החובה בפורום צילום. העובר על כלל זה יורחק מהפורום, זה מה שקרה בעבר וקרה גם היום, המשתמש שהעלה את הנושא הורחק ליום וללא אזהרה מקדימה. בפעם הבאה ההרחקה תהיה לצמיתות.

פורום צילום עבר ועובר רענון וסינון תמידי בשביל לשמר ולשפר את רמת המקצועיות שלו, דיון ענייני ומקצועי בנושאי צילום ואפילו סטיילינג, ביקורת בונה והארות יתקבלו בברכה.
דוד אני לא מבין אותך!
הרי לא מדובר פה בציורי אומנות שמי שלא מבין לא יכול להביע דעה, מדובר פה סך הכל בצילום של צלמת שהמטרה העליונה של הצילום שהלקוח יהיה מרוצה ממנה.

ולמה הערה שלי היא לא הערת 'סטיילינג', והאם זה נראה לך רציני שכל תמונה כאן תתקבל בתשואות או מקסימום איזה הארה על התאורה או משהו ועל עצם מהות התמונה האם יש כאן תוצאה יפה או לא אין שום ביקורת, אני מאמין שמה שעושה צלמת טובה ליותר טובה מאחרות הוא שהיא בונה לעצמה טעם טוב בתמונות.

אודה לך אם תענה לי בנחת ולא בזעם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הוגה דעות;2347710:
דוד אני לא מבין אותך!
הרי לא מדובר פה בציורי אומנות שמי שלא מבין לא יכול להביע דעה, מדובר פה סך הכל בצילום של צלמת שהמטרה העליונה של הצילום שהלקוח יהיה מרוצה ממנה.

ולמה הערה שלי היא לא הערת 'סטיילינג', והאם זה נראה לך רציני שכל תמונה כאן תתקבל בתשואות או מקסימום איזה הארה על התאורה או משהו ועל עצם מהות התמונה האם יש כאן תוצאה יפה או לא אין שום ביקורת, אני מאמין שמה שעושה צלמת טובה ליותר טובה מאחרות הוא שהיא בונה לעצמה טעם טוב בתמונות.

תסביר לציבור איך הבחילה ושאר מיחושי מעיים קשורים להערת סטיילינג.
יש צורה להערה ענינית ושלך לא היתה כזו.

התוצאה היתה תמונות יפות ומקצועיות בכל קנה מידה גם אם לא לטעמך. אז קצת כבוד בבקשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;2347715:

התוצאה היתה תמונות יפות ומקצועיות בכל קנה מידה גם אם לא לטעמך. אז קצת כבוד בבקשה.

הכוונה היתה שצריך להוסיף עוד מימד לתמונה חוץ מסממני מתיקות, תמיד כשהמסר בוטה מידי הוא מאבד את יופיו, אני באמת לא מבין על מה ההתפרצות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הוגה דעות;2347710:
דוד אני לא מבין אותך!

אין שום בעיה להעיר על סטיילינג וטעם אישי בצורה יפה וכביקורת בונה למען הצלמת והלקוחות, להיפך זה רצוי יותר מסתם מחמאה חלולה.

במקרה הזה היו הערות בנושאי השקפה, תוכחה מעל במה ציבורית בנושא שהוא לא צילום ולא הלכה, אלא סתם השקפה דתית שכל אחד יכול לטעון אחרת, ולתחום הזה אין מקום במערכת הפורומים של פרוג

• הוסף לסימניות
נהניתי לקרוא את התגובות, תודה למפרגנים
נכתב ע"י יעל א;2347715:

יעל את נחמדה!

• הוסף לסימניות
מה עוד לא אמרו....
פשוט חגיגה מושלמת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה