אין אפשרות לשנות אות כונן "הפרמטר שגוי" - למה?

• פותח הנושא rutt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי שתי מחיצות בדיסק הקשיח, שאני רוצה להפוך למחיצה אחת - C.
התוכנה איזייוס פרטישן לא מאפשרת לחבר את המחיצה הזו עם המחיצה הסמוכה - לפי מה שהבנתי - מפני שהמחיצה הסמוכה היא E, ולא D.
ניסיתי להפוך את המחיצה E ל- D - וללא הצלחה. "הפרמטר שגוי". אין לי שום דבר שנקרא D במחשב, וגם כשיש אפשרות לבחור - הוא מאפשר לבחור ב- D, רק שבסוף כותב שהפרמטר שגוי.
אשמח לשמוע עצת המומחים.
תודה

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם לפרמט את מחיצה E, והוא לא נותן לי אפשרות פרמוט או אתחול.
יש מישהו שיכול לעזור??

• הוסף לסימניות
לא מבין למה שכונן E יהיה מערכת ?
אבל אם הוא אכן מערכת
לא מומלץ לאתחל

• הוסף לסימניות
אכן למערכת נדרש יותר ממחיצה אחת
אבל ניתן לבטל את אות הכונן כדי שזה יהיה מוסתר כמו בכל המחשבים
לא כדאי לנסות לפרמט את זה וכד' כי אם תצליח המחשב לא יעלה

• הוסף לסימניות
אבל ניתן לבטל את אות הכונן כדי שזה יהיה מוסתר כמו בכל המחשבים
לא כדאי לנסות לפרמט את זה וכד' כי אם תצליח המחשב לא יעלה

מדובר בכונן שמכיל כ-70 ג"ב, שברצוני לאחדו עם כונן C שהמקום בו נגמר.

• הוסף לסימניות
מדובר בכונן שמכיל כ-70 ג"ב, שברצוני לאחדו עם כונן C שהמקום בו נגמר.
יש אפשרות לאחד את זה על ידי העלאה דרך דיסק טכנאים כמו Hiren's ואחרי שזה ביחד צריך לבצע "תיקון אתחול" כדי שהמערכת הפעלה תעלה, אבל לא הייתי ממליץ לנסות לבד.
בקיצור: גש לטכנאי שיעשה את זה.

• הוסף לסימניות
כשאני כתבתי
לא מבין למה שכונן E יהיה מערכת ?
השאלה היתה איך היא E
דהיינו איך הפרטישן הזה ממוקם פיזית בדיסק לאחר הC
הפרטישן המדובר אמור לשבת לפני הC
(כנראה שמישו טיפל בזה בעבר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה