אין זיכרון!

• הוסף לסימניות
אני באמצע פרוייקט גדול באפטר עם המון אפקטים. וכל הזמן המחשב כותב לי אזהרה שאין לו מספיק זיכרון ווינדוס מתכבה. מה אפשר לעשות? ואיך אפשר להגדיל אותו בלי טכנאי כי אין לי זמן שהוא יבוא היום?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה לפנות מקום בזכרון המחשב, הדבר הראשון הוא למחוק קבצים מיותרים שנוצרים על ידי המחשב ואין בהם צורך:
1 - אם את מחוברת לאינטרנט יש קבצי אינטרנט שמניים שתופסים מקום ואין בהם צורך.
2 - אם את עורכת בפרימייר - נוצרים קבצים בתיקית media cache עבור כל פרויקט והם שוקלים, יחסית הרבה. תערכי חיפוש לקבצים אלו ותמחקי רק את הקבצים שהתאריך שלהם ישן כדי שלא תפגעי בפרויקט עליו את עובדת. זה יכול לפנות לך כמה עשרות של ג'יגה.

• הוסף לסימניות
זה נראה לי יותר קשור לזיכרון הוירטואלי של המחשב ולא הדיסק קשיח. מישהו מתמצא איך מרוקנים אותו

• הוסף לסימניות
את הזכרון של המחשב אי אפשר לרוקן,
מטרתו היא לשמש בסיס לפעולות מורכבות.
פשוט כנראה יש לך מעט זכרון ביחס לרמת הביצוע שאת דורשת ממנו.
הפתרון - להוסיף זכרון.
זמני - לסגור תוכנות ברקע
לא לעבוד על כמה תוכנות בו זמנית

• הוסף לסימניות
וכן לסגור:
אינטרנט, נתיב, ובעיקר - אם בריד'ג או אנקודר פתוחים - לסגור,
זוללי זיכרון נוראים.

• הוסף לסימניות
אפשר להוסיף זיכרון ורטואלי שיתפוס חלק מההארד דיסק ויקצה אותו לזיכרון רם,
התהליך הוא: כפתור ימני על אייקון המחשב>מאפיינים>הגדרות מערכת מתקדמות (מצד ימין)>הגדרות אפקטים חזותיים תזמון מעבדים וזיכרון ורטואלי>מתקדם,
שם יש לבטל את הסימון על ''נהל אוטומטית את גודל קובץ ההחלפה'' ואז אפשר להוסיף גודל התחלתי ומרבי לרם, מומלץ להוסיף בערך 10 ג'יגה, זה פותר את הבעיה הנ''ל.
מקווה שעזרתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה