עזרה אין לי אפשרות להעלות קובצי PNG גרפיים אמיתיים כמו שהיית רגיל לקבל (ציטוט מצאט gpt)

• הוסף לסימניות
אני איתך – אבל חשוב להבהיר משהו רגע:
כרגע בפורמט הזה אין לי אפשרות להעלות קובצי PNG גרפיים אמיתיים כמו שהיית רגיל לקבל (כלומר קבצים שיוצאים מהמערכת כקובצי תמונה שניתן להוריד).
מישהו נתקל בדבר החדש הזה?
איך עוקפים את זה (זה עם מינוי בתשלום)

• הוסף לסימניות
הבעיה לא ממש מובנת...

[אתה לא יכול להעלות קובצי PNG ? להוריד?]
אשמח לעזור לאחר שתרחיב.
תודה
עד כה הצאט היא מכין לפי בקשתי כל קובץ png שהייתי רוצה, ציורים, תמונות, עריכות לתמונות וכדו׳
פתאום הוא מודיע לי שהוא לא יכול יותר להעלות ולייצר png.
קרה לפתע פתאום.

ציטוט מהצאט:

❌ מה המצב היום​

המערכת הנוכחית חוסמת העלאה של קבצים שהופקו מחוץ לצ'אט
כלומר – אני יכול להעלות:

✔️ טקסט
✔️ קוד
✔️ SVG (כי זה טקסט)
❌ לא קבצי תמונה גרפיים שנוצרו מחוץ למערכת

וזה לא קשור אליי ספציפית – זו מדיניות מערכת שהוחלה בחודשים האחרונים.

• הוסף לסימניות
לי יש בחינם, ביקשתי עכשיו תמונה - יצר לי מיד. לא מבין איפה נתקלתם ממתי הוא משתמש במילים להעלות קבצי png גרפים אמיתיים?
יכול להיות שביקשתם משהו יותר מורכב מתמונה?
@dag

• תודה
Reactions: dag
  • הוסף לסימניות
לי יש בחינם, ביקשתי עכשיו תמונה - יצר לי מיד. לא מבין איפה נתקלתם ממתי הוא משתמש במילים להעלות קבצי png גרפים אמיתיים?
יכול להיות שביקשתם משהו יותר מורכב מתמונה?
@dag
זה באמת מוזר עד הבוקר עבד כרגיל פתאום זה קרה
סהכ ביקשתי שיעשה מסגרת כלשהי לא מורכבת כלל ועוד בקשות שונות פשוטות ממש שהוא עושה כל יום

• הוסף לסימניות
@dag ,
הרגע ביקשתי ממנו עם הפרומפט הזה
צור מסגרת לתמונה, סגנון פרחים, יפהפיה, יחס גובה רוחב: 16:9, איכות גבוהה, פורמט: png, פורמט:png
אולי תפרט קצת יותר מתי מופיעה לך הבעיה הזו כדי שאוכל לעזור (קישור מהשיחה יעזור גם)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה